pendik escort bayan
ak

Konya'da Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

17.10.2017 - 09:33, Güncelleme: 17.10.2017 - 09:33
 

Konya'da Bıçaklı Kavga: 1 Ölü, 2 Yaralı

KONYA (AA) - Konya'da çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Hasan T. (21), Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler...

KONYA (AA) - Konya'da çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Hasan T. (21), Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde yer alan kafede çalışan annesini taciz ettiği iddiasıyla aynı iş yerinde çalışan Furkan Navir (20) ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Navir ile arkadaşları Ahmet Tek ve Ziya Koç bıçakla yaralandı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Furkan Navir, kurtarılamadı. Diğer yaralılar Tek ve Koç'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaçan şüpheli Hasan T, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı. Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Hasan T, gazetecilerin "Neden bıçakladın?" sorusuna "Anneme küfürlü tacizde bulundu" cevabını verdi. Şüpheli, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
KONYA (AA) - Konya'da çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Hasan T. (21), Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler...

KONYA (AA) - Konya'da çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Hasan T. (21), Selçuklu ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi'ndeki bir alışveriş merkezinde yer alan kafede çalışan annesini taciz ettiği iddiasıyla aynı iş yerinde çalışan Furkan Navir (20) ile tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda Navir ile arkadaşları Ahmet Tek ve Ziya Koç bıçakla yaralandı.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Furkan Navir, kurtarılamadı.

Diğer yaralılar Tek ve Koç'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaçan şüpheli Hasan T, polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen Hasan T, gazetecilerin "Neden bıçakladın?" sorusuna "Anneme küfürlü tacizde bulundu" cevabını verdi.

Şüpheli, ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.