pendik escort bayan
ak

Konya'da B Gençler Voleybol Turnuvası

20.01.2017 - 11:53, Güncelleme: 20.01.2017 - 11:53
 

Konya'da B Gençler Voleybol Turnuvası

KONYA (AA) - Karapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Voleybol Takımı, Konya'da düzenlenen B Gençler Voleybol turnuvası final maçında Selçuklu Teknik Lisesini...

KONYA (AA) - Karapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Voleybol Takımı, Konya'da düzenlenen B Gençler Voleybol turnuvası final maçında Selçuklu Teknik Lisesini yenerek Konya Bölge şampiyonu oldu. Karapınar İHL, Konya'da oynadığı tüm maçları rakiplerine set vermeden 3-0 kazandı.Antrenör Mehmet Orak, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:"Zor şartlar altında maçlarımızı oynadık. İklim şartları çalışma tempomuzu ve maç konsantrasyonumuzu zaman zaman olumsuz etkiledi. Hep deplasman takımı durumundaydık. Çok çalıştık, oyunun her saniyesinde bu çalışmamızın emeğini ve getirilerini birebir yaşadık. Karşımıza çıkan bütün engelleri aşmakta fazla zorlanmadık. Bu başarının yakalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Şimdi ilimizi, ilçemizi İç Anadolu Bölgesi şampiyonasında temsil etmenin heyecanı, bilinci ve gururuyla sorumluluğumuzun farkına varıp daha çok çalışacağız. Öğrencilerimize destek verildiği takdirde daha fazla başarının geleceğini umuyorum."
KONYA (AA) - Karapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Voleybol Takımı, Konya'da düzenlenen B Gençler Voleybol turnuvası final maçında Selçuklu Teknik Lisesini...

KONYA (AA) - Karapınar Anadolu İmam Hatip Lisesi Voleybol Takımı, Konya'da düzenlenen B Gençler Voleybol turnuvası final maçında Selçuklu Teknik Lisesini yenerek Konya Bölge şampiyonu oldu.

Karapınar İHL, Konya'da oynadığı tüm maçları rakiplerine set vermeden 3-0 kazandı.

Antrenör Mehmet Orak, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Zor şartlar altında maçlarımızı oynadık. İklim şartları çalışma tempomuzu ve maç konsantrasyonumuzu zaman zaman olumsuz etkiledi. Hep deplasman takımı durumundaydık. Çok çalıştık, oyunun her saniyesinde bu çalışmamızın emeğini ve getirilerini birebir yaşadık. Karşımıza çıkan bütün engelleri aşmakta fazla zorlanmadık. Bu başarının yakalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şimdi ilimizi, ilçemizi İç Anadolu Bölgesi şampiyonasında temsil etmenin heyecanı, bilinci ve gururuyla sorumluluğumuzun farkına varıp daha çok çalışacağız. Öğrencilerimize destek verildiği takdirde daha fazla başarının geleceğini umuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.