pendik escort bayan
ak

Konya'da Asayiş Uygulaması

30.09.2016 - 01:53, Güncelleme: 30.09.2016 - 01:53
 

Konya'da Asayiş Uygulaması

Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamada, arandığı belirlenen 4 kişi yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da 400 polisin katıldığı asayiş uygulamasında, haklarında yakalama kararı bulunan 4 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce merkez Selçuklu ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde içkili restoranların bulunduğu bölgede asayiş uygulaması gerçekleştirildi.Ekipler, umuma açık iş yerlerinde bulunan bin kişinin kimlik kontrollerinin yanı sıra çevredeki 200 araçta arama yaptı.Görevliler, yaklaşık bir saat süren uygulamada, 3 ruhsatsız tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirdi.Haklarında yakalama kararı bulunan 4 kişi ise gözaltına alındı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği uygulamada, arandığı belirlenen 4 kişi yakalandı

KONYA (AA) - Konya'da 400 polisin katıldığı asayiş uygulamasında, haklarında yakalama kararı bulunan 4 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce merkez Selçuklu ilçesi Dr. Sadık Ahmet Caddesi'nde içkili restoranların bulunduğu bölgede asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Ekipler, umuma açık iş yerlerinde bulunan bin kişinin kimlik kontrollerinin yanı sıra çevredeki 200 araçta arama yaptı.

Görevliler, yaklaşık bir saat süren uygulamada, 3 ruhsatsız tabanca, bir ruhsatsız av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirdi.

Haklarında yakalama kararı bulunan 4 kişi ise gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.