pendik escort bayan
ak

Konya'da 4. Kattan Düşen Kadın Öldü

18.02.2019 - 17:43, Güncelleme: 18.02.2019 - 17:43
 

Konya'da 4. Kattan Düşen Kadın Öldü

KONYA (AA) - Konya'da apartmanın 4. katından düşen kadın hayatını kaybetti.Merkez Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesi'nde bir apartmanın 4. katında ikamet...

KONYA (AA) - Konya'da apartmanın 4. katından düşen kadın hayatını kaybetti.Merkez Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesi'nde bir apartmanın 4. katında ikamet eden Müberra Aşcı (63), henüz belirlenemeyen nedenle evinin penceresinden zemine düştü.Çevredekiler, 112 Acil Servis ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.Aşcı'nın cesedi Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
KONYA (AA) - Konya'da apartmanın 4. katından düşen kadın hayatını kaybetti.Merkez Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesi'nde bir apartmanın 4. katında ikamet...

KONYA (AA) - Konya'da apartmanın 4. katından düşen kadın hayatını kaybetti.

Merkez Selçuklu ilçesi Kerkük Caddesi'nde bir apartmanın 4. katında ikamet eden Müberra Aşcı (63), henüz belirlenemeyen nedenle evinin penceresinden zemine düştü.

Çevredekiler, 112 Acil Servis ve polise haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Aşcı'nın cesedi Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.