pendik escort bayan
ak

Konya'da 2 Mahalleye Kuduz Karantinası

02.07.2019 - 17:28, Güncelleme: 02.07.2019 - 17:28
 

Konya'da 2 Mahalleye Kuduz Karantinası

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde 2 mahallede büyükbaş hayvanlarda kuduza rastlanması nedeniyle karantinaya alındı.Alınan bilgiye göre,...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde 2 mahallede büyükbaş hayvanlarda kuduza rastlanması nedeniyle karantinaya alındı.Alınan bilgiye göre, Seydişehir'e bağlı Bostandere ve Ufacık Mahallerinin yaylalarında şüphe üzerine inceleme yapan İlçe Tarım yetkilileri tarafından kuduz vakası tespit edildi. Seydişehir İlçe Tarım ve Gıda Müdürlüğü ekipleri tarafından her iki yaylada gerekli önlemlerin hızlı bir şekilde alınmaya başlandı, yaylaya hayvan giriş çıkışının yasaklandığı ve İlçe Tarım Müdürlüğü personeli tarafından yaylada bulunan hayvanların aşılanma işlemine başlandığı öğrenildi.
KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde 2 mahallede büyükbaş hayvanlarda kuduza rastlanması nedeniyle karantinaya alındı.Alınan bilgiye göre,...

KONYA (AA) - Konya'nın Seydişehir ilçesinde 2 mahallede büyükbaş hayvanlarda kuduza rastlanması nedeniyle karantinaya alındı.

Alınan bilgiye göre, Seydişehir'e bağlı Bostandere ve Ufacık Mahallerinin yaylalarında şüphe üzerine inceleme yapan İlçe Tarım yetkilileri tarafından kuduz vakası tespit edildi.

Seydişehir İlçe Tarım ve Gıda Müdürlüğü ekipleri tarafından her iki yaylada gerekli önlemlerin hızlı bir şekilde alınmaya başlandı, yaylaya hayvan giriş çıkışının yasaklandığı ve İlçe Tarım Müdürlüğü personeli tarafından yaylada bulunan hayvanların aşılanma işlemine başlandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.