pendik escort bayan
ak

Konya'da 2 Aylık Bebek Sokağa Terk Edildi

22.12.2018 - 10:33, Güncelleme: 22.12.2018 - 10:33
 

Konya'da 2 Aylık Bebek Sokağa Terk Edildi

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Karatay ilçesinde sokağa terk edilmiş 2 aylık bebek bulundu. Ulubatlı Hasan Mahallesi Mercidabık Sokağı'nda puset içerisinde...

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Karatay ilçesinde sokağa terk edilmiş 2 aylık bebek bulundu. Ulubatlı Hasan Mahallesi Mercidabık Sokağı'nda puset içerisinde bir bebek olduğunu görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Belirtilen adrese gelen 112 Acil Servis ekibi, 2 aylık kız bebeği ambulansla Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürdü. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen bebek, koruma altına alındı. Bebeğin anne ve babasına ulaşmak için çalışma başlatıldı.
KONYA (AA) - Konya'nın merkez Karatay ilçesinde sokağa terk edilmiş 2 aylık bebek bulundu. Ulubatlı Hasan Mahallesi Mercidabık Sokağı'nda puset içerisinde...

KONYA (AA) - Konya'nın merkez Karatay ilçesinde sokağa terk edilmiş 2 aylık bebek bulundu.

Ulubatlı Hasan Mahallesi Mercidabık Sokağı'nda puset içerisinde bir bebek olduğunu görenler, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Belirtilen adrese gelen 112 Acil Servis ekibi, 2 aylık kız bebeği ambulansla Dr. Ali Kemal Belviranlı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine götürdü.

Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen bebek, koruma altına alındı.

Bebeğin anne ve babasına ulaşmak için çalışma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.