pendik escort bayan
ak

Konya Valisi Toprak'ın Yunak Ziyareti

09.07.2019 - 14:58, Güncelleme: 09.07.2019 - 14:58
 

Konya Valisi Toprak'ın Yunak Ziyareti

KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Yunak ilçesini ziyaret etti.Vali Cüneyit Orhan Toprak ilçeye gelişinde ilk olarak Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem...

KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Yunak ilçesini ziyaret etti.Vali Cüneyit Orhan Toprak ilçeye gelişinde ilk olarak Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut'u makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.Daha sonra Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda Vali Toprak başkanlığında muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. Muhtarların taleplerini dinleyen Vali Toprak, valilik olarak kapılarının muhtarlara her zaman açık olduğunu belirterek, "Bugün dile getirdiğiniz sorunların çözümü noktasında başta Valiliğimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla gayret gösterdiğimizi özellikle belirtmek isterim. Talep ve istekleriniz konusunda yardımcı olmaya da hazırız." dedi.Toplantı sonrasında Yunak Kaymakamlığı tarafından Vali Toprak'ın onuruna öğle yemeği verildi.Yemekten sonra Vali Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindeki heyet esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.Program Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın Yunak Belediye Başkanlığını ziyaret etmesiyle son buldu. Vali Cüneyit Orhan Toprak'a ilçeyi ziyareti sırasında, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük eşlik etti.
KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Yunak ilçesini ziyaret etti.Vali Cüneyit Orhan Toprak ilçeye gelişinde ilk olarak Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem...

KONYA (AA) - Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak Yunak ilçesini ziyaret etti.

Vali Cüneyit Orhan Toprak ilçeye gelişinde ilk olarak Yunak Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut'u makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Daha sonra Yunak Anadolu İmam Hatip Lisesi toplantı salonunda Vali Toprak başkanlığında muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Muhtarların taleplerini dinleyen Vali Toprak, valilik olarak kapılarının muhtarlara her zaman açık olduğunu belirterek, "Bugün dile getirdiğiniz sorunların çözümü noktasında başta Valiliğimiz olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla gayret gösterdiğimizi özellikle belirtmek isterim. Talep ve istekleriniz konusunda yardımcı olmaya da hazırız." dedi.

Toplantı sonrasında Yunak Kaymakamlığı tarafından Vali Toprak'ın onuruna öğle yemeği verildi.

Yemekten sonra Vali Cüneyit Orhan Toprak ve beraberindeki heyet esnafları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Program Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak'ın Yunak Belediye Başkanlığını ziyaret etmesiyle son buldu.

Vali Cüneyit Orhan Toprak'a ilçeyi ziyareti sırasında, Konya İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Yaşin, Konya İl Emniyet Müdürü Şükrü Yaman, Konya İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük eşlik etti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.