pendik escort bayan
ak

Konya Tarım Fuarı'nı 304 Bin 527 Kişi Ziyaret Etti

Spor 27.03.2017 - 17:03, Güncelleme: 27.03.2017 - 17:03
 

Konya Tarım Fuarı'nı 304 Bin 527 Kişi Ziyaret Etti

KONYA (AA) - Konya'da bu yıl 15'incisi düzenlenen Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nı 304 bin 527 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.TÜYAP...

KONYA (AA) - Konya'da bu yıl 15'incisi düzenlenen Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nı 304 bin 527 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.TÜYAP Konya Fuarcılık AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, Konya Tarım Fuarlarına ilginin her geçen yıl artarak devam ettiği aktarıldı.Bu yıl fuarın, 25 Mart Cumartesi günü sona erdiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:"Kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık AŞ tarafından hazırlanan ve 21 Mart Salı günü Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş tarafından açılışı gerçekleştirilen 15. Uluslararası Konya Tarım Fuarı, 25 Mart Cumartesi günü kapılarını kapattı. Sektörün, ülkemizdeki en önemli buluşması olan Konya Tarım Fuarı, 304 bin 527 rekor ziyaretçiyle yine tarım sektörünün en büyük buluşması olduğunu kanıtladı. Gittikçe ilgilinin arttığı fuarda bu yıl 3 binin üzerinde yabancı ziyaretçinin katılması firmaların yüzünü güldürdü."
KONYA (AA) - Konya'da bu yıl 15'incisi düzenlenen Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nı 304 bin 527 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.TÜYAP...

KONYA (AA) - Konya'da bu yıl 15'incisi düzenlenen Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nı 304 bin 527 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

TÜYAP Konya Fuarcılık AŞ'den yapılan yazılı açıklamada, Konya Tarım Fuarlarına ilginin her geçen yıl artarak devam ettiği aktarıldı.

Bu yıl fuarın, 25 Mart Cumartesi günü sona erdiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kuruluşumuz TÜYAP Konya Fuarcılık AŞ tarafından hazırlanan ve 21 Mart Salı günü Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş tarafından açılışı gerçekleştirilen 15. Uluslararası Konya Tarım Fuarı, 25 Mart Cumartesi günü kapılarını kapattı. Sektörün, ülkemizdeki en önemli buluşması olan Konya Tarım Fuarı, 304 bin 527 rekor ziyaretçiyle yine tarım sektörünün en büyük buluşması olduğunu kanıtladı. Gittikçe ilgilinin arttığı fuarda bu yıl 3 binin üzerinde yabancı ziyaretçinin katılması firmaların yüzünü güldürdü."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.