pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konya Osb 5. Kısım Genişleme Alanında Sona Yaklaşıldı

26.05.2017 - 15:13, Güncelleme: 26.05.2017 - 15:13
 

Konya Osb 5. Kısım Genişleme Alanında Sona Yaklaşıldı

KONYA (AA) - Konya OSB 5. kısım genişleme alanında sona yaklaşıldığı bildirildi. Konya Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü,...

KONYA (AA) - Konya OSB 5. kısım genişleme alanında sona yaklaşıldığı bildirildi. Konya Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, Konya Sanayi Odası mayıs ayı olağan meclis toplantısında, Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin 5. kısım genişleme alanının bu yıl içerisinde tahsise açılacağını söyledi.Konya OSB 6. kısmın yer seçimi için de başvuruda bulunduklarını belirten Kütükcü, "Konyalı sanayicilerin en önemli taleplerinden biri olan Hava Kargo Taşımacılığı’nı ise temmuz ayında başlatmayı hedefliyoruz." dedi. Kütükcü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan ve ilgili makama gönderilen Üretim Reform Paketi'nin sanayicilerin bugüne kadar pek çok kez dile getirdiği sorunlarına çözüm üreteceğini vurguladı. - "Konya OSB 6. kısım genişleme alanı 2,3 ve 4. kısımların toplamından daha büyük olacak" Kütükcü, Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin yeni genişleme alanıyla ilgili ise şöyle konuştu:"2013 yılının sonunda 4. kısım genişleme alanında sanayicilerimize tahsis ettiğimiz 104 parselden 78’inde üretime geçildi, 26’sının da inşaat çalışmaları devam ediyor. Sanayicilerimiz 4. kısımdaki yatırımlarına devam ederken ayrıca Konya Valiliğimiz 6. kısım genişleme alanımızın yer seçimi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına başvuru yaptı. Konya OSB 6. kısım genişleme alanı 2,3 ve 4. kısımların toplamından daha büyük olacak. Böylesine büyüklükte bir alanı bakanlıktan talep ettik. İnşallah yer seçimi süreci tamamlandıktan sonra planlama ve kamulaştırma çalışmalarına başlamak istiyoruz."Konya OSB'nin uluslararası standartlarda hizmet verdiğini ifade eden Kütükcü, OSB'nin altyapı ve sunulan hizmetler bakımından da Türkiye'nin en nitelikli OSB'lerinden biri olduğunu sözlerine ekledi.
KONYA (AA) - Konya OSB 5. kısım genişleme alanında sona yaklaşıldığı bildirildi. Konya Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü,...

KONYA (AA) - Konya OSB 5. kısım genişleme alanında sona yaklaşıldığı bildirildi.

Konya Sanayi Odası Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Memiş Kütükcü, Konya Sanayi Odası mayıs ayı olağan meclis toplantısında, Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin 5. kısım genişleme alanının bu yıl içerisinde tahsise açılacağını söyledi.

Konya OSB 6. kısmın yer seçimi için de başvuruda bulunduklarını belirten Kütükcü, "Konyalı sanayicilerin en önemli taleplerinden biri olan Hava Kargo Taşımacılığı’nı ise temmuz ayında başlatmayı hedefliyoruz." dedi.

Kütükcü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından hazırlanan ve ilgili makama gönderilen Üretim Reform Paketi'nin sanayicilerin bugüne kadar pek çok kez dile getirdiği sorunlarına çözüm üreteceğini vurguladı.

- "Konya OSB 6. kısım genişleme alanı 2,3 ve 4. kısımların toplamından daha büyük olacak"

Kütükcü, Konya Organize Sanayi Bölgesi'nin yeni genişleme alanıyla ilgili ise şöyle konuştu:

"2013 yılının sonunda 4. kısım genişleme alanında sanayicilerimize tahsis ettiğimiz 104 parselden 78’inde üretime geçildi, 26’sının da inşaat çalışmaları devam ediyor. Sanayicilerimiz 4. kısımdaki yatırımlarına devam ederken ayrıca Konya Valiliğimiz 6. kısım genişleme alanımızın yer seçimi için Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına başvuru yaptı. Konya OSB 6. kısım genişleme alanı 2,3 ve 4. kısımların toplamından daha büyük olacak. Böylesine büyüklükte bir alanı bakanlıktan talep ettik. İnşallah yer seçimi süreci tamamlandıktan sonra planlama ve kamulaştırma çalışmalarına başlamak istiyoruz."

Konya OSB'nin uluslararası standartlarda hizmet verdiğini ifade eden Kütükcü, OSB'nin altyapı ve sunulan hizmetler bakımından da Türkiye'nin en nitelikli OSB'lerinden biri olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.