pendik escort bayan
ak

Konya Merkezli Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

11.12.2018 - 10:38, Güncelleme: 11.12.2018 - 10:38
 

Konya Merkezli Uyuşturucu Operasyonu: 4 Gözaltı

KONYA (AA) - Konya merkezli iki ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele...

KONYA (AA) - Konya merkezli iki ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir grubu takibe aldı. Delillerin toplanmasının ardından Konya ve Gaziantep'te belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda, 4 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerden H.T'nin, bir hastanenin eczanesinde çalıştığı öğrenildi. Baskın yapılan yerlerde narkotik dedektör köpeği "Ares" ile yapılan aramalarda, 75 gram esrar, 662 adet uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi ve bir tabanca ele geçirildi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü. Aynı soruşturma kapsamında daha önce 5 kişinin tutuklandığı öğrenildi.
KONYA (AA) - Konya merkezli iki ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele...

KONYA (AA) - Konya merkezli iki ilde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen bir grubu takibe aldı.

Delillerin toplanmasının ardından Konya ve Gaziantep'te belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıldı.

Operasyonda, 4 şüpheli polis ekiplerince gözaltına alındı. Şüphelilerden H.T'nin, bir hastanenin eczanesinde çalıştığı öğrenildi.

Baskın yapılan yerlerde narkotik dedektör köpeği "Ares" ile yapılan aramalarda, 75 gram esrar, 662 adet uyuşturucu hap, 1 adet hassas terazi ve bir tabanca ele geçirildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifadeleri alınmak üzere Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Aynı soruşturma kapsamında daha önce 5 kişinin tutuklandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.