pendik escort bayan
ak

Konya Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

23.03.2018 - 19:43, Güncelleme: 23.03.2018 - 19:43
 

Konya Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Ankara, İzmir ve Yalova'da gözaltına alınan 10 muvazzaf asker Konya'ya getirildi

KONYA (AA) - Konya merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 muvazzaf asker kente getirildi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları iddia edilen askerlerle ilgili soruşturma sürüyor.İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Ankara, İzmir ve Yalova'da gözaltına alınan 10 muvazzaf asker, kente getirildi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifade işlemleri için İl Jandarma Komutanlığına götürüldü. Soruşturma kapsamında dün 4 ilde gözaltına alınan 12 muvazzaf askerden 7'sinin Kara, 3'ünün Deniz, 2'sinin de Kara Kuvvetleri Komutanlığında görev yaptığı öğrenildi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, dün, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları iddia edilen 9 astsubay ve 3 subay hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Konya, Ankara, İzmir ve Yalova'da düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 12 muvazzaf askeri gözaltına almıştı.
Ankara, İzmir ve Yalova'da gözaltına alınan 10 muvazzaf asker Konya'ya getirildi

KONYA (AA) - Konya merkezli 4 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 muvazzaf asker kente getirildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları iddia edilen askerlerle ilgili soruşturma sürüyor.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Ankara, İzmir ve Yalova'da gözaltına alınan 10 muvazzaf asker, kente getirildi.

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, ifade işlemleri için İl Jandarma Komutanlığına götürüldü.

Soruşturma kapsamında dün 4 ilde gözaltına alınan 12 muvazzaf askerden 7'sinin Kara, 3'ünün Deniz, 2'sinin de Kara Kuvvetleri Komutanlığında görev yaptığı öğrenildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, dün, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları iddia edilen 9 astsubay ve 3 subay hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Konya, Ankara, İzmir ve Yalova'da düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 12 muvazzaf askeri gözaltına almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.