pendik escort bayan
ak

Konya Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

08.03.2018 - 10:08, Güncelleme: 08.03.2018 - 10:08
 

Konya Merkezli Fetö/pdy Operasyonu

Adliyeye sevk edilen 62 zanlıdan aralarında eski CHP Gençlik Kolları Başkanının da bulunduğu 14'ü tutuklandı

KONYA (AA) - Konya merkezli 33 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 62 zanlıdan 14'ü tutuklandı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, iki kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 62'ye yükseldi. Polisteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi. Savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan, aralarında eski Konya CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Fatih Tamer'in de bulunduğu 14'ü tutuklandı, 48'i adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı. Adreslerinde bulunamayan 18 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi. Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca 33 ilde yürütülen soruşturma kapsamında 20 Şubat'ta, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları iddia edilen 80 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmış, düzenlenen operasyonla şüphelilerden 60'ı gözaltına alınmıştı.
Adliyeye sevk edilen 62 zanlıdan aralarında eski CHP Gençlik Kolları Başkanının da bulunduğu 14'ü tutuklandı

KONYA (AA) - Konya merkezli 33 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen 62 zanlıdan 14'ü tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen operasyonda, iki kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 62'ye yükseldi.

Polisteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Savcılıkça ifadeleri alındıktan sonra nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan, aralarında eski Konya CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Fatih Tamer'in de bulunduğu 14'ü tutuklandı, 48'i adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Adreslerinde bulunamayan 18 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca 33 ilde yürütülen soruşturma kapsamında 20 Şubat'ta, FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları iddia edilen 80 kişi hakkında yakalama kararı çıkarılmış, düzenlenen operasyonla şüphelilerden 60'ı gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.