pendik escort bayan
ak

Konya E Tipi Kapalı Cezaevinde Yangın

29.07.2016 - 23:58, Güncelleme: 29.07.2016 - 23:58
 

Konya E Tipi Kapalı Cezaevinde Yangın

KONYA (AA) - Konya E Tipi Kapalı Cezaevinde mahkumların çıkardığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Karatay ilçesinde...

KONYA (AA) - Konya E Tipi Kapalı Cezaevinde mahkumların çıkardığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Karatay ilçesinde bulunan cezaevinde 7 kişinin bulunduğu bir bölümde mahkumlar arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple kavga çıktı.Mahkumlardan bazıları kavga sırasında yataklarını ateşe verdi. Kavga, jandarma ekiplerinin müdahalesiyle sona erdirilirken, cezaevine gelen itfaiye ekipleri de yangını kontrol altına alarak söndürdü. Olay nedeniyle cezaevine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
KONYA (AA) - Konya E Tipi Kapalı Cezaevinde mahkumların çıkardığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.Alınan bilgiye göre, Karatay ilçesinde...

KONYA (AA) - Konya E Tipi Kapalı Cezaevinde mahkumların çıkardığı yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Alınan bilgiye göre, Karatay ilçesinde bulunan cezaevinde 7 kişinin bulunduğu bir bölümde mahkumlar arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple kavga çıktı.

Mahkumlardan bazıları kavga sırasında yataklarını ateşe verdi. Kavga, jandarma ekiplerinin müdahalesiyle sona erdirilirken, cezaevine gelen itfaiye ekipleri de yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olay nedeniyle cezaevine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.