pendik escort bayan
ak

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi

22.10.2017 - 12:38, Güncelleme: 22.10.2017 - 12:38
 

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi kapsamında oluşturulan tiyatro gurubu Çumra'da bir gösteri sundu.Çumra...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi kapsamında oluşturulan tiyatro gurubu Çumra'da bir gösteri sundu.Çumra Abdülhamit Han İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen gösteri öncesi Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz öğrencilerle sohbet etti. Daha sonda "Hilm Sahibi İnsan" konulu tiyatro gösterisi izlendi.Gösteri sonrası Başkan Oğuz öğrencilere okullarının ismi olan Cennet Mekan Sultan Abdülhamit Han'ın ülke ve Çumra için neler yaptığını anlattı. Oğuz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e ve ekibine teşekkür etti.
KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi kapsamında oluşturulan tiyatro gurubu Çumra'da bir gösteri sundu.Çumra...

KONYA (AA) - Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu Projesi kapsamında oluşturulan tiyatro gurubu Çumra'da bir gösteri sundu.

Çumra Abdülhamit Han İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen gösteri öncesi Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz öğrencilerle sohbet etti. Daha sonda "Hilm Sahibi İnsan" konulu tiyatro gösterisi izlendi.

Gösteri sonrası Başkan Oğuz öğrencilere okullarının ismi olan Cennet Mekan Sultan Abdülhamit Han'ın ülke ve Çumra için neler yaptığını anlattı.

Oğuz, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’e ve ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.