pendik escort bayan
ak

Konya Baro Başkanı Aladağ, Derbent'te

31.10.2017 - 10:38, Güncelleme: 31.10.2017 - 10:38
 

Konya Baro Başkanı Aladağ, Derbent'te

KONYA (AA) - Konya Baro Başkanı Mustafa Uludağ, Derbent ilçesinde düzenlenen "kariyer günleri" etkinliğine konuşmacı olarak davet edildi.Derbent Kaymakamlığı...

KONYA (AA) - Konya Baro Başkanı Mustafa Uludağ, Derbent ilçesinde düzenlenen "kariyer günleri" etkinliğine konuşmacı olarak davet edildi.Derbent Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede öğrenim gören öğrenciler için düzenlenen "Derbent Kariyer Programı" çerçevesinde Derbent Belediyesi Kültür Merkezi'nde öğrencilerle bir araya gelen Aladağ, tecrübelerini anlattı.Öğrencilerle sohbetinde kendisinin de Derbent ilçesinde doğup büyüdüğünü, birçok imkansızlıklar içerisinde eğitim hayatını devam ettirdiğini belirten Aladağ, çok çalışarak bugünkü durumuna geldiğini söyledi. Aladağ, öğrencilere hiç yorulmadan, bıkmadan, çok çalışarak, dürüstlük ve doğruluktan ayrılmadan eğitim yaşamına devam etmeleri halinde hayatlarında mesleki anlamda istedikleri tüm hedeflere ulaşabileceklerini belirtti.Programın sonunda Kaymakam Aziz Kayabaşı, Aladağ'a Halk Eğitim Merkezi'nin ahşap atölyesindeki bayan kursiyerlerin yaptığı ahşap ev maketini hediye etti.Programa, Kaymakam Aziz Kayabaşı, İlçe Mili Eğitim Müdürü Adem Yaldız, Şube Müdürü Ebubekir Akçakaya, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
KONYA (AA) - Konya Baro Başkanı Mustafa Uludağ, Derbent ilçesinde düzenlenen "kariyer günleri" etkinliğine konuşmacı olarak davet edildi.Derbent Kaymakamlığı...

KONYA (AA) - Konya Baro Başkanı Mustafa Uludağ, Derbent ilçesinde düzenlenen "kariyer günleri" etkinliğine konuşmacı olarak davet edildi.

Derbent Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede öğrenim gören öğrenciler için düzenlenen "Derbent Kariyer Programı" çerçevesinde Derbent Belediyesi Kültür Merkezi'nde öğrencilerle bir araya gelen Aladağ, tecrübelerini anlattı.

Öğrencilerle sohbetinde kendisinin de Derbent ilçesinde doğup büyüdüğünü, birçok imkansızlıklar içerisinde eğitim hayatını devam ettirdiğini belirten Aladağ, çok çalışarak bugünkü durumuna geldiğini söyledi.

Aladağ, öğrencilere hiç yorulmadan, bıkmadan, çok çalışarak, dürüstlük ve doğruluktan ayrılmadan eğitim yaşamına devam etmeleri halinde hayatlarında mesleki anlamda istedikleri tüm hedeflere ulaşabileceklerini belirtti.

Programın sonunda Kaymakam Aziz Kayabaşı, Aladağ'a Halk Eğitim Merkezi'nin ahşap atölyesindeki bayan kursiyerlerin yaptığı ahşap ev maketini hediye etti.

Programa, Kaymakam Aziz Kayabaşı, İlçe Mili Eğitim Müdürü Adem Yaldız, Şube Müdürü Ebubekir Akçakaya, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.