pendik escort bayan
ak

Konuk, Yeniden Pankobirlik Genel Başkanı

17.09.2017 - 12:53, Güncelleme: 17.09.2017 - 12:53
 

Konuk, Yeniden Pankobirlik Genel Başkanı

KONYA (AA) - Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliğinde (Pankobirlik) AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, yeniden genel başkanlığa seçildiKonya Şeker'den...

KONYA (AA) - Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliğinde (Pankobirlik) AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, yeniden genel başkanlığa seçildiKonya Şeker'den yapılan açıklamaya göre, Konya Şeker Merkez Kampüsü'nde gerçekleştirilen ve çiftçinin talebi ve üreticide oluşan mutabakat üzerine Konuk’un tek aday olarak girdiği birlik genel kurulu, son yılların en yüksek katılımıyla yapıldı.Konuk, genel kurulda yaptığı konuşmada, yeniden aday olmama yönünde verdiği karar sonrası yaşanan süreci ve adaylık kararının nedenlerini anlattı. Aday olmama kararına üreticilerin rıza göstermediğini belirten Konuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın da Konya Şeker’in gelecekte herhangi bir riskle karşı karşıya kalması durumunda bunun vebalinin taşınamayacağına dair uyarıları üzerine tekrar aday olmaya karar verdiğini söyledi.Konuk, Konya Şeker için dünden bugüne çok emek sarfettiğini dile getirerek, şunları kaydetti: "Bana bir fabrika teslim ettiniz üzerine 45 tane daha üretim tesisi ilave ettim. Koltuktan kendi rızamla kalkmak istedim, siz ayağa kalktınız, 'olmaz' dediniz. Sayın Cumhurbaşkanımız, 'Malınıza, mülkünüze zeval gelirse vebali sendedir.' diye uyardı. STK’lar, Torku ile sağlıklı ürüne kavuşan tüketiciler bu karara onay vermedi. Ben de herkesle konuştum, herkesi dinledim, herkese danıştım ve tekrar düşündüm. Yaşananları değerlendirdim. Türkiye'de birçok kooperatifin başına gelenlerden ürktüm. Bir delik açıp sızmak isteyenlerin geçebileceği bir deliğin, boşluğun oluşmasından ve bunun vebalinden korktum ve bana teslim ettiğiniz altın yumurtlayan tek tavuktan 45 altın yumurtlayan tavuk ürettiğim gibi yeni altın yumurtlayan tavuklar üretmek için karşınıza bu defa da emanete talip olarak çıktım." Konuşmanın ardından yapılan seçimde Konuk, yeniden Pankobirlik Genel Başkanı oldu.
KONYA (AA) - Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliğinde (Pankobirlik) AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, yeniden genel başkanlığa seçildiKonya Şeker'den...

KONYA (AA) - Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliğinde (Pankobirlik) AK Parti Karaman Milletvekili Recep Konuk, yeniden genel başkanlığa seçildi

Konya Şeker'den yapılan açıklamaya göre, Konya Şeker Merkez Kampüsü'nde gerçekleştirilen ve çiftçinin talebi ve üreticide oluşan mutabakat üzerine Konuk’un tek aday olarak girdiği birlik genel kurulu, son yılların en yüksek katılımıyla yapıldı.

Konuk, genel kurulda yaptığı konuşmada, yeniden aday olmama yönünde verdiği karar sonrası yaşanan süreci ve adaylık kararının nedenlerini anlattı.

Aday olmama kararına üreticilerin rıza göstermediğini belirten Konuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın da Konya Şeker’in gelecekte herhangi bir riskle karşı karşıya kalması durumunda bunun vebalinin taşınamayacağına dair uyarıları üzerine tekrar aday olmaya karar verdiğini söyledi.

Konuk, Konya Şeker için dünden bugüne çok emek sarfettiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Bana bir fabrika teslim ettiniz üzerine 45 tane daha üretim tesisi ilave ettim. Koltuktan kendi rızamla kalkmak istedim, siz ayağa kalktınız, 'olmaz' dediniz. Sayın Cumhurbaşkanımız, 'Malınıza, mülkünüze zeval gelirse vebali sendedir.' diye uyardı. STK’lar, Torku ile sağlıklı ürüne kavuşan tüketiciler bu karara onay vermedi. Ben de herkesle konuştum, herkesi dinledim, herkese danıştım ve tekrar düşündüm. Yaşananları değerlendirdim. Türkiye'de birçok kooperatifin başına gelenlerden ürktüm. Bir delik açıp sızmak isteyenlerin geçebileceği bir deliğin, boşluğun oluşmasından ve bunun vebalinden korktum ve bana teslim ettiğiniz altın yumurtlayan tek tavuktan 45 altın yumurtlayan tavuk ürettiğim gibi yeni altın yumurtlayan tavuklar üretmek için karşınıza bu defa da emanete talip olarak çıktım."

Konuşmanın ardından yapılan seçimde Konuk, yeniden Pankobirlik Genel Başkanı oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.