pendik escort bayan
ak

Kontrolden Çıkan Otomobil Evin Çatısına Çarpıp Bahçeye Düştü

10.04.2017 - 11:53, Güncelleme: 10.04.2017 - 11:53
 

Kontrolden Çıkan Otomobil Evin Çatısına Çarpıp Bahçeye Düştü

Eskişehir'de kontrolden çıkarak yolun altındaki bir evin çatısına çarpan otomobil ardından bahçeye devrildi- Yaralanan sürücü tedavi altına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kontrolden çıkarak yolun altındaki bir evin çatısına çarpıp bahçeye devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.Alınan bilgiye göre, Serkan Dalgıran (34) yönetimindeki 26 RY 898 plakalı otomobil, Huzur Mahallesi Hisarlar Sokağı'nda kontrolden çıkarak, kot farkından dolayı yolun altında kalan bir evin çatısına çarpıp bahçeye yuvarlandı. Kazada, yaralanan sürücü Dalgıran, çevredeki vatandaşlarca hastaneye kaldırıldı. Ev sahibi Saffet Karabulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece saatlerinde büyük bir gürültüyle uykudan uyandıklarını belirterek, dışarı çıktıklarında bir aracı bahçelerinde gördüklerini söyledi. İnsanların cadde kenarındaki alanı seyir terası olarak kullandığını ifade eden Karabulut, "İnsanlar, Eskişehir'i kuş bakışı gören bu yere gelerek içki içiyor, rezillik çıkarıyorlar. Yetkililer hiç bir önlem almıyor. Belediyeye başvuruda bulunduk ancak hiçbir sonuç alamadık. Burada insanlar oturuyor, herkesin çocuğu var. Gece yarısı evimin çatısına otomobil çarpıp bahçeye devrildi. Deprem oluyor zannettik. Biz güvenliğimizin sağlanmasını, yol kenarına bariyer ya da önleyici bir hizmet bekliyoruz." diye konuştu.
Eskişehir'de kontrolden çıkarak yolun altındaki bir evin çatısına çarpan otomobil ardından bahçeye devrildi- Yaralanan sürücü tedavi altına alındı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kontrolden çıkarak yolun altındaki bir evin çatısına çarpıp bahçeye devrilen otomobilin sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Serkan Dalgıran (34) yönetimindeki 26 RY 898 plakalı otomobil, Huzur Mahallesi Hisarlar Sokağı'nda kontrolden çıkarak, kot farkından dolayı yolun altında kalan bir evin çatısına çarpıp bahçeye yuvarlandı. Kazada, yaralanan sürücü Dalgıran, çevredeki vatandaşlarca hastaneye kaldırıldı.

Ev sahibi Saffet Karabulut, gazetecilere yaptığı açıklamada, gece saatlerinde büyük bir gürültüyle uykudan uyandıklarını belirterek, dışarı çıktıklarında bir aracı bahçelerinde gördüklerini söyledi.

İnsanların cadde kenarındaki alanı seyir terası olarak kullandığını ifade eden Karabulut, "İnsanlar, Eskişehir'i kuş bakışı gören bu yere gelerek içki içiyor, rezillik çıkarıyorlar. Yetkililer hiç bir önlem almıyor. Belediyeye başvuruda bulunduk ancak hiçbir sonuç alamadık. Burada insanlar oturuyor, herkesin çocuğu var. Gece yarısı evimin çatısına otomobil çarpıp bahçeye devrildi. Deprem oluyor zannettik. Biz güvenliğimizin sağlanmasını, yol kenarına bariyer ya da önleyici bir hizmet bekliyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.