pendik escort bayan
ak

Konfor denince akla ilk gelen Hotel

21.04.2016 - 13:35, Güncelleme: 21.04.2016 - 13:35
 

Konfor denince akla ilk gelen Hotel

Sivas şehir merkezinde bulunan Eretna Hotel, lüksü ve konfor bir ara misafirlerine sunuyor. Konforlu bir konaklama imkanı sunan tesis, keyifli bir tatil alternatifi sağlıyor.

Sivas şehir merkezinde bulunan Eretna Hotel, lüksü ve konfor bir ara misafirlerine sunuyor. Konforlu bir konaklama imkanı sunan tesis, keyifli bir tatil alternatifi sağlıyor. Tesisin özenle dekore edilmiş, konforlu 53 odası mevcut. Odalarda; ücretsiz kablosuz internet, telefon, saç kurutma makinesi, kasa, merkezi klima, banyo, 3D LED TV, kettle, çay ve kahve, minibar, çalışma masası bulunuyor. Ayrıca 24 saat oda servisi ve uyandırma servisi hizmeti mevcut. Sabahları zengin bir kahvaltı servisi sunuluyor. Tesiste hizmet veren Asman Restaurant’ta misafirler, Türk, Osmanlı ve dünya mutfaklarının yanı sıra yöresel Sivas lezzetlerinin de tadına bakabiliyor. Spa & Wellness bölümü de bulunan Eretna Otel’de misafirler, Türk ve Fin hamamları, sauna, fitness merkezi ve kapalı havuz gibi olanaklardan yararlanabiliyor. Tesis, havaalanına 22 km uzaklıkta yer alıyor.Yeme/İçmeTesiste sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli. A la carte restoran rezervasyonlu ve ücretli. Atatürk Caddesi No:36, 58050 SivasTelefon : + 90 346 223 17 17pbx Faks : + 90 346 223 24 25E-mail : info@eretnahotel.comWEB   : www.eretnahotel.com
Sivas şehir merkezinde bulunan Eretna Hotel, lüksü ve konfor bir ara misafirlerine sunuyor. Konforlu bir konaklama imkanı sunan tesis, keyifli bir tatil alternatifi sağlıyor.

Sivas şehir merkezinde bulunan Eretna Hotel, lüksü ve konfor bir ara misafirlerine sunuyor. Konforlu bir konaklama imkanı sunan tesis, keyifli bir tatil alternatifi sağlıyor. Tesisin özenle dekore edilmiş, konforlu 53 odası mevcut. Odalarda; ücretsiz kablosuz internet, telefon, saç kurutma makinesi, kasa, merkezi klima, banyo, 3D LED TV, kettle, çay ve kahve, minibar, çalışma masası bulunuyor. Ayrıca 24 saat oda servisi ve uyandırma servisi hizmeti mevcut. Sabahları zengin bir kahvaltı servisi sunuluyor. Tesiste hizmet veren Asman Restaurant’ta misafirler, Türk, Osmanlı ve dünya mutfaklarının yanı sıra yöresel Sivas lezzetlerinin de tadına bakabiliyor. Spa & Wellness bölümü de bulunan Eretna Otel’de misafirler, Türk ve Fin hamamları, sauna, fitness merkezi ve kapalı havuz gibi olanaklardan yararlanabiliyor. Tesis, havaalanına 22 km uzaklıkta yer alıyor.Yeme/İçmeTesiste sabah kahvaltısı dışında alınan tüm yiyecekler ücretli. Tesis genelinde alınan tüm içecekler ücretli. A la carte restoran rezervasyonlu ve ücretli.

 

Atatürk Caddesi No:36, 58050 Sivas

Telefon : + 90 346 223 17 17pbx Faks : + 90 346 223 24 25

E-mail : info@eretnahotel.com

WEB   : www.eretnahotel.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.