pendik escort bayan
ak

Konakpınar 1. Coşkun Baba Etkinliği

09.07.2017 - 16:48, Güncelleme: 09.07.2017 - 16:48
 

Konakpınar 1. Coşkun Baba Etkinliği

SİVAS (AA) - Gürün Konakpınar Nahiyesi Köyleri Kültür Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 1. Coşkun Baba etkinliği sona erdi. Konakpınar köyünde...

SİVAS (AA) - Gürün Konakpınar Nahiyesi Köyleri Kültür Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 1. Coşkun Baba etkinliği sona erdi. Konakpınar köyünde gerçekleştirilen etkinliğe, Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı. Özdemir, burada yaptığı konuşmada, etkinliği düzenleyen dernek Başkanı Hüseyin Aktepe'ye teşekkür etti. Çiftçi de "Bizler Mevlana'nın, Yunus Emre'nin, Hacı Bektaş-ı Veli'nin, Mustafa Kemal Atatürk'ün torunlarıyız, bizler tarih boyunca bir olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi. Dernek Başkanı Hüseyin Aktepe'ye teşekkür eden Çiftçi, "Derneklerimizin yaptığı bu tür etkinlikler, birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirecektir." diye konuştu. Çiftçi'ye etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.
SİVAS (AA) - Gürün Konakpınar Nahiyesi Köyleri Kültür Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 1. Coşkun Baba etkinliği sona erdi. Konakpınar köyünde...

SİVAS (AA) - Gürün Konakpınar Nahiyesi Köyleri Kültür Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 1. Coşkun Baba etkinliği sona erdi.

Konakpınar köyünde gerçekleştirilen etkinliğe, Gürün Kaymakamı Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Nami Çiftçi, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı.

Özdemir, burada yaptığı konuşmada, etkinliği düzenleyen dernek Başkanı Hüseyin Aktepe'ye teşekkür etti.

Çiftçi de "Bizler Mevlana'nın, Yunus Emre'nin, Hacı Bektaş-ı Veli'nin, Mustafa Kemal Atatürk'ün torunlarıyız, bizler tarih boyunca bir olduk, olmaya da devam edeceğiz." dedi.

Dernek Başkanı Hüseyin Aktepe'ye teşekkür eden Çiftçi, "Derneklerimizin yaptığı bu tür etkinlikler, birlik ve beraberliğimizi daha da kuvvetlendirecektir." diye konuştu.

Çiftçi'ye etkinliğe katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.