pendik escort bayan
ak

Kömürlükte Kaçak İçki Üretimi

21.07.2017 - 16:13, Güncelleme: 21.07.2017 - 16:13
 

Kömürlükte Kaçak İçki Üretimi

Eskişehir'de bahçesindeki kömürlükte kaçak içki ürettiği iddia edilen zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de evinin bahçesindeki kömürlükte kaçak içki ürettiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kurtuluş Mahallesi'nde bir evin bahçesindeki kömürlükte kaçak içki üretildiği ihbarı aldı. Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir kişi yakalandı. Kömürlükte yapılan arama ve kontrolde 6,5 litre sahte içki, içki üretiminde kullanılan malzemeler ile 14 varil ham madde ele geçirildi.
Eskişehir'de bahçesindeki kömürlükte kaçak içki ürettiği iddia edilen zanlı yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de evinin bahçesindeki kömürlükte kaçak içki ürettiği öne sürülen şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Kurtuluş Mahallesi'nde bir evin bahçesindeki kömürlükte kaçak içki üretildiği ihbarı aldı. Polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda bir kişi yakalandı.

Kömürlükte yapılan arama ve kontrolde 6,5 litre sahte içki, içki üretiminde kullanılan malzemeler ile 14 varil ham madde ele geçirildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.