pendik escort bayan
ak

Köksal'dan 19 Mayıs Mesajı

18.05.2017 - 13:44, Güncelleme: 18.05.2017 - 13:44
 

Köksal'dan 19 Mayıs Mesajı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, 19 Mayıs tarihinin bağımsızlık yürüyüşünün yeniden başladığı tarih olduğunu belirtti. .19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan SESOB Başkanı Beşir Köksal,  ülkemizi ekonomiden demokratik haklara kadar, tüm alanlarda dünya ülkeleri arasında zirveye taşıyacak gücün, gençlerin asil kanlarında mevcut olduğunu dile getirdi. Bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için ülkeye sahip çıkılmasını, geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatılması gerektiğini dile getiren Köksal,” Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın ilk ateşinin yandığı 19 Mayıs 1919 tarihinin üzerinden yıllar geçti.Cumhuriyetin ilanı ve çağdaş reformlar ile birlikte, güzel günlere doğru yolculuğa çıkan halkımız, millet egemenliğini, demokrasiyi ve insan haklarını esas alan düzeni, kendi bağımsız ve çalışkan karakterine en yakın sistem olarak benimsemiştir. Bize bu yolu gösteren ve önderlik eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, ilelebet milletimizin kalbinde, şükran ve minnet duygularıyla yaşayacaktır. Atatürk’ün Samsuna çıkışıyla başlayan kurtuluş hareketi, savaş meydanlarında zafere ulaşılmasını, vatan topraklarımızın kurtarılmasını sağlamıştır. Kurtuluş savaşının kazanılması, bayrağımızın özgürce dalgalandığı bağımsız Türkiye cumhuriyetinin kurulmasının yolunu açmıştır.  Türkiye cumhuriyeti, Atatürk başta olmak üzere yurdunu seven ve kendisini ülkesine adayan kahramanlarımızın ve vatanı için savaşan şehitlerimizin bizlere armağanıdır. Kendine güvenen bağımsız ve özgür düşünen, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi kullanabilen bilinçli genç nesillerin yetiştirilmesi ülkemiz için de çok önemlidir. Ülke olarak devletiyle milletiyle gençlerimize güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Atatürk’ün, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin sağlanması yolunda kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün 97. yıldönümünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının halkımıza kutlu olmasını diliyor, kurtuluş savaşının kahramanlarını rahmet ve sayıyla bir kez daha anıyoruz.”dedi. - SİVAS
Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Beşir Köksal , 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sivas Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Beşir Köksal, 19 Mayıs tarihinin bağımsızlık yürüyüşünün yeniden başladığı tarih olduğunu belirtti. .

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan SESOB Başkanı Beşir Köksal,  ülkemizi ekonomiden demokratik haklara kadar, tüm alanlarda dünya ülkeleri arasında zirveye taşıyacak gücün, gençlerin asil kanlarında mevcut olduğunu dile getirdi.

 

Bağımsız ve özgür bir millet olarak geleceğe güvenle bakabilmek için ülkeye sahip çıkılmasını, geçmişte verilen mücadelelerin önemini, genç kuşaklara en iyi şekilde anlatılması gerektiğini dile getiren Köksal,” Ulusal Kurtuluş Savaşı'nın ilk ateşinin yandığı 19 Mayıs 1919 tarihinin üzerinden yıllar geçti.

Cumhuriyetin ilanı ve çağdaş reformlar ile birlikte, güzel günlere doğru yolculuğa çıkan halkımız, millet egemenliğini, demokrasiyi ve insan haklarını esas alan düzeni, kendi bağımsız ve çalışkan karakterine en yakın sistem olarak benimsemiştir. Bize bu yolu gösteren ve önderlik eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları, ilelebet milletimizin kalbinde, şükran ve minnet duygularıyla yaşayacaktır.

 

Atatürk’ün Samsuna çıkışıyla başlayan kurtuluş hareketi, savaş meydanlarında zafere ulaşılmasını, vatan topraklarımızın kurtarılmasını sağlamıştır. Kurtuluş savaşının kazanılması, bayrağımızın özgürce dalgalandığı bağımsız Türkiye cumhuriyetinin kurulmasının yolunu açmıştır.  Türkiye cumhuriyeti, Atatürk başta olmak üzere yurdunu seven ve kendisini ülkesine adayan kahramanlarımızın ve vatanı için savaşan şehitlerimizin bizlere armağanıdır. Kendine güvenen bağımsız ve özgür düşünen, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi kullanabilen bilinçli genç nesillerin yetiştirilmesi ülkemiz için de çok önemlidir. Ülke olarak devletiyle milletiyle gençlerimize güveniyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Atatürk’ün, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, birlik ve beraberliğimizin sağlanması yolunda kurtuluş mücadelesini başlattığı bu anlamlı günün 97. yıldönümünde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının halkımıza kutlu olmasını diliyor, kurtuluş savaşının kahramanlarını rahmet ve sayıyla bir kez daha anıyoruz.”dedi. - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.