pendik escort bayan
ak

Koçyiğit, Balkanlar'dan Bronz Madalya İle Döndü

09.07.2018 - 10:43, Güncelleme: 09.07.2018 - 10:43
 

Koçyiğit, Balkanlar'dan Bronz Madalya İle Döndü

ANKARA (AA) - Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Hatice Koçyiğit, bronz...

ANKARA (AA) - Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Hatice Koçyiğit, bronz madalya kazandı. Müsabaka hakkında bilgi veren kulüp antrenörü Ahmet Koçyiğit, Hatice Koçyiğit’in Balkan Şampiyonası’ndan bronz madalya ile döndüğünü söyledi. Elde edilen başarının önemine işaret eden Koçyiğit, "Sporcumuz aralarında Türkiye’nin de olduğu 10 ülkeden yaklaşık 250 sporcunun katıldığı Balkan Şampiyonası’nda en iyi şekilde ilçemizi ve ülkemizi temsil ederek bronz madalya kazanmıştır. Kulüp olarak ilk defa yurt dışı müsabakaya katılarak madalya kazandık. Bu başarı Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ın verdiği destek ve yardımlar sonucu elde edildi. Buradan başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz." dedi. Milli judocu Hatice Koçyiğit’i tebrik eden Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da, "Sporcumuzla gurur duyuyoruz. Kısa sürede kendini yetiştirerek hem ilçemizi hem Ankara’yı hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir. İnşallah diğer sporcularımızda aynı başarılara ulaşacak. İlçemizden milli takıma sporcu yetiştirmeye devam edeceğiz." diye konuştu. Hatice Koçyiğit ise ilk yurt dışı tecrübesi olan Balkan Şampiyonasından derece ile döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok gurur verici bir şey. Hem babama hem de belediye başkanıma ve ilçe halkımıza bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. İlk hedefimi gerçekleştirdim. İnşallah önümüzdeki süreçte diğer hedeflerime de ulaşırım." dedi.
ANKARA (AA) - Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Hatice Koçyiğit, bronz...

ANKARA (AA) - Yıldızlar Balkan Judo Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil eden Çubuk Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Hatice Koçyiğit, bronz madalya kazandı.

Müsabaka hakkında bilgi veren kulüp antrenörü Ahmet Koçyiğit, Hatice Koçyiğit’in Balkan Şampiyonası’ndan bronz madalya ile döndüğünü söyledi.

Elde edilen başarının önemine işaret eden Koçyiğit, "Sporcumuz aralarında Türkiye’nin de olduğu 10 ülkeden yaklaşık 250 sporcunun katıldığı Balkan Şampiyonası’nda en iyi şekilde ilçemizi ve ülkemizi temsil ederek bronz madalya kazanmıştır. Kulüp olarak ilk defa yurt dışı müsabakaya katılarak madalya kazandık. Bu başarı Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan’ın verdiği destek ve yardımlar sonucu elde edildi. Buradan başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz." dedi.

Milli judocu Hatice Koçyiğit’i tebrik eden Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da, "Sporcumuzla gurur duyuyoruz. Kısa sürede kendini yetiştirerek hem ilçemizi hem Ankara’yı hem de ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir. İnşallah diğer sporcularımızda aynı başarılara ulaşacak. İlçemizden milli takıma sporcu yetiştirmeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Hatice Koçyiğit ise ilk yurt dışı tecrübesi olan Balkan Şampiyonasından derece ile döndüğü için çok mutlu olduğunu belirterek, "Çok gurur verici bir şey. Hem babama hem de belediye başkanıma ve ilçe halkımıza bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. İlk hedefimi gerçekleştirdim. İnşallah önümüzdeki süreçte diğer hedeflerime de ulaşırım." dedi.

Koçyiğit, Balkanlar'dan Bronz Madalya İle Döndü

Koçyiğit, Balkanlar'dan Bronz Madalya İle Döndü

Koçyiğit, Balkanlar'dan Bronz Madalya İle Döndü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.