pendik escort bayan
ak

Koçtaş'tan Koçtaş Kart'lılara Avantajlı Fırsatlar

Spor 23.05.2018 - 10:18, Güncelleme: 23.05.2018 - 10:18
 

Koçtaş'tan Koçtaş Kart'lılara Avantajlı Fırsatlar

Koçtaş, yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlere Koçtaş Kart ile birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlere Koçtaş Kart ile birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor.Şirketten yapılan açıklamada, Koçtaş Kart, özel indirimler, kişiselleştirilmiş kampanyalar, faturasız iade, çağrı merkezinde öncelik, avantajlı nakliye ve montaj hizmeti ve son olarak ücretsiz wi-fi gibi pek çok avantaj sunuyor. Koçtaş mağazalarında, Koçtaş Kart kullanıcılarına özel ayrıcalıklı uygulamalar başladı. Sadece Koçtaş Kartlılar'ın faydalanabildiği indirimler, faturasız iade, çağrı merkezinde öncelikli hizmet, avantajlı nakliye ve montaj hizmeti tüm Koçtaş mağazalarında hizmette. Ücretsiz wi-fi hizmetinden yararlanmak için, Koçtaş mağazalarındaki KOCTAS_Misafir ağına bağlanarak, Koçtaş Kart'a kayıtlı cep telefonu numarasının girilmesi yeterli. KOÇTAŞ ve cep telefonu numarasını aralarında bir boşluk bırakarak yazdıktan sonra 7276'ya kısa mesaj gönderiliyor.
Koçtaş, yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlere Koçtaş Kart ile birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor

İSTANBUL (AA) - Koçtaş, yaşam alanlarını güzelleştirmek isteyenlere Koçtaş Kart ile birbirinden avantajlı fırsatlar sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamada, Koçtaş Kart, özel indirimler, kişiselleştirilmiş kampanyalar, faturasız iade, çağrı merkezinde öncelik, avantajlı nakliye ve montaj hizmeti ve son olarak ücretsiz wi-fi gibi pek çok avantaj sunuyor.

Koçtaş mağazalarında, Koçtaş Kart kullanıcılarına özel ayrıcalıklı uygulamalar başladı. Sadece Koçtaş Kartlılar'ın faydalanabildiği indirimler, faturasız iade, çağrı merkezinde öncelikli hizmet, avantajlı nakliye ve montaj hizmeti tüm Koçtaş mağazalarında hizmette.

Ücretsiz wi-fi hizmetinden yararlanmak için, Koçtaş mağazalarındaki KOCTAS_Misafir ağına bağlanarak, Koçtaş Kart'a kayıtlı cep telefonu numarasının girilmesi yeterli. KOÇTAŞ ve cep telefonu numarasını aralarında bir boşluk bırakarak yazdıktan sonra 7276'ya kısa mesaj gönderiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.