pendik escort bayan
ak

Kocasinan'da Yaz Kursları Devam Ediyor

17.07.2018 - 12:03, Güncelleme: 17.07.2018 - 12:03
 

Kocasinan'da Yaz Kursları Devam Ediyor

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kurslarında işaret dili eğitimi devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, işaret...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kurslarında işaret dili eğitimi devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, işaret dili kursu gören çocuklar, işitme engelli vatandaşlara tercüman olmaya hazırlanıyor.İşaret Dili Eğitmeni Bahriye Yalçın, kurs sayesinde çocuklar yaz tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirdiğini belirtti.Aldıkları eğitim sayesinde çocukların daha bilinçli olduğunu aktaran Yalçın, "Derslerimizde, daha duyarlı vatandaşlar yetiştirmek için çocuklarımıza işaret dili öğretiyoruz. Çocuklarımızın hepsi İşaret Dili Kursuna çok istekli geldi. Çoğu öğrencimizin de işitme engelli akrabası var. Onlarla anlaşabilmek için buradalar. Ben bu eğitimin onlar için faydalı olduğunu düşünüyorum. Daha duyarlı vatandaşlar yetiştirmek için biz buradayız, elimizden geleni yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kurslarında işaret dili eğitimi devam ediyor.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, işaret...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen yaz kurslarında işaret dili eğitimi devam ediyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, işaret dili kursu gören çocuklar, işitme engelli vatandaşlara tercüman olmaya hazırlanıyor.

İşaret Dili Eğitmeni Bahriye Yalçın, kurs sayesinde çocuklar yaz tatillerini hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirdiğini belirtti.

Aldıkları eğitim sayesinde çocukların daha bilinçli olduğunu aktaran Yalçın, "Derslerimizde, daha duyarlı vatandaşlar yetiştirmek için çocuklarımıza işaret dili öğretiyoruz. Çocuklarımızın hepsi İşaret Dili Kursuna çok istekli geldi. Çoğu öğrencimizin de işitme engelli akrabası var. Onlarla anlaşabilmek için buradalar. Ben bu eğitimin onlar için faydalı olduğunu düşünüyorum. Daha duyarlı vatandaşlar yetiştirmek için biz buradayız, elimizden geleni yapmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.