pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kocasinan'da Sonbahar Temizliği

24.10.2016 - 11:08, Güncelleme: 24.10.2016 - 11:08
 

Kocasinan'da Sonbahar Temizliği

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı sonbahar temizliğine aralıksız devam ediyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı sonbahar temizliğine aralıksız devam ediyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla, daha temiz ve daha çevreci bir Kocasinan için sonbahar temizliği kapsamında belediyenin tüm imkanları seferber edildi."Temizlik imandandır" anlayışıyla profesyonel bir şekilde çalışan Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde rutin temizlik işlerinin yanı sıra sonbahar çalışmalarını da başlattı.Çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar başta olmak üzere, okul, apartman ve sitelerin önünde büyük bir titizlikle temizlik faaliyetleri sürdürülüyor.Toplam 40 kişilik bir ekip ve modern araçlar ile yürütülen çalışmalarla vatandaşlara daha temiz ve daha hijyenik bir ortam sağlanıyor.Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren bölge sakinleri, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesi personeline teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı sonbahar temizliğine aralıksız devam ediyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı sonbahar temizliğine aralıksız devam ediyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın talimatıyla, daha temiz ve daha çevreci bir Kocasinan için sonbahar temizliği kapsamında belediyenin tüm imkanları seferber edildi.

"Temizlik imandandır" anlayışıyla profesyonel bir şekilde çalışan Kocasinan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelinde rutin temizlik işlerinin yanı sıra sonbahar çalışmalarını da başlattı.

Çalışmalar kapsamında cadde ve sokaklar başta olmak üzere, okul, apartman ve sitelerin önünde büyük bir titizlikle temizlik faaliyetleri sürdürülüyor.

Toplam 40 kişilik bir ekip ve modern araçlar ile yürütülen çalışmalarla vatandaşlara daha temiz ve daha hijyenik bir ortam sağlanıyor.

Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getiren bölge sakinleri, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a ve Kocasinan Belediyesi personeline teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.