pendik escort bayan
ak

Kocasinan'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

26.03.2018 - 16:18, Güncelleme: 26.03.2018 - 16:18
 

Kocasinan'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşlara en iyi hizmeti vereceklerini aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:"Kocasinan Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğümüzün yanı sıra sahada çalışan diğer müdürlüklerimiz de baharla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde Ahi Evran Mahallemizde yapılması gereken yol faaliyetlerine devam ediyoruz. Geçen yıl, başlattığımız yol çalışmalarını hava şartlarından dolayı ara vermiştik ve şimdi kaldığı yerden hızlı bir şekilde başlattık. Ahi Evran Mahallemizde olduğu gibi diğer mahallelerimizde de bu ve buna benzer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımızı artırarak, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunacağız."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.Belediyeden yapılan...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, Ahi Evran Mahallesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında vatandaşlara en iyi hizmeti vereceklerini aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Kocasinan Belediyesi olarak Fen İşleri Müdürlüğümüzün yanı sıra sahada çalışan diğer müdürlüklerimiz de baharla birlikte yoğun bir şekilde çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda kentsel dönüşüm çalışmaları çerçevesinde Ahi Evran Mahallemizde yapılması gereken yol faaliyetlerine devam ediyoruz. Geçen yıl, başlattığımız yol çalışmalarını hava şartlarından dolayı ara vermiştik ve şimdi kaldığı yerden hızlı bir şekilde başlattık. Ahi Evran Mahallemizde olduğu gibi diğer mahallelerimizde de bu ve buna benzer çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da çalışmalarımızı artırarak, hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunacağız."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.