pendik escort bayan
ak

Kocasinan'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

21.07.2017 - 18:33, Güncelleme: 21.07.2017 - 18:33
 

Kocasinan'da Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi çalışmalarına devam ediyor.Yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini inceleyen Belediye...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi çalışmalarına devam ediyor.Yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yeşil Mahalle'deki çalışmaların devam ettiğini söyledi.Yeşil Mahalle'yi, Kocasinan'a yakışır hale getireceklerini belirten Çolakbayrakdar, çalışma programları kapsamında ekiplerle birlikte gece gündüz demeden hizmetleri aralıksız sürdürdüklerini aktardı. Bu çerçevede Yeşil Mahalle'nin Erkilet Bulvarı tarafındaki köhne yapıların Kocasinan'a yakışmadığını kaydeden Çolakbayrakdar, "Buradaki imara aykırı yapıların kaldırılmasıyla ilgili yoğun gayret ve çaba sarf ediyoruz. Esnafın ve vatandaşların rızası alınarak kamulaştırılan eski yerleri birer birer yıkarak, bu yapıları en kısa zamanda Kocasinan'a yakışır şekilde modern bir yapılaşmayla taçlandıracağız." diye konuştu.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi çalışmalarına devam ediyor.Yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini inceleyen Belediye...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi çalışmalarına devam ediyor.

Yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yeşil Mahalle'deki çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yeşil Mahalle'yi, Kocasinan'a yakışır hale getireceklerini belirten Çolakbayrakdar, çalışma programları kapsamında ekiplerle birlikte gece gündüz demeden hizmetleri aralıksız sürdürdüklerini aktardı.

Bu çerçevede Yeşil Mahalle'nin Erkilet Bulvarı tarafındaki köhne yapıların Kocasinan'a yakışmadığını kaydeden Çolakbayrakdar, "Buradaki imara aykırı yapıların kaldırılmasıyla ilgili yoğun gayret ve çaba sarf ediyoruz. Esnafın ve vatandaşların rızası alınarak kamulaştırılan eski yerleri birer birer yıkarak, bu yapıları en kısa zamanda Kocasinan'a yakışır şekilde modern bir yapılaşmayla taçlandıracağız." diye konuştu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.