pendik escort bayan
ak

Kocasinan Yaz Kuran Kursları Açıldı

02.07.2018 - 11:28, Güncelleme: 02.07.2018 - 11:28
 

Kocasinan Yaz Kuran Kursları Açıldı

KAYSERİ (AA) - Kocasinan İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur'an kurslarının açılışı törenle yapıldı.Müftülükten yapılan açıklamaya göre, Hacı...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur'an kurslarının açılışı törenle yapıldı.Müftülükten yapılan açıklamaya göre, Hacı Aliye Tarman Cami'ndeki açılış töreni öğrencilerden Fatih Cihan'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Daha sonra kurs öğrencilerinin oluşturduğu ilahi grubu tarafından ilahiler okundu.Açılışta konuşan Kocasinan İlçe Müftüsü Yahya Çankaya, geçen yıl 3 ayrı dönem içerisinde 18-20 bin çocuğun camileri doldurduğunu belirtti.İl Müftüsü Şahin Güven de çocukların bir yandan Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendiklerini diğer taraftan da dini değerlere ve İslami bilgilere sahip olduklarını aktardı.Çocuklarını kurslara gönderen ailelere de teşekkür eden Güven, camilerin çocuklarla neşeli hale geldiğini kaydetti.İl Müftüsü Güven'in duasıyla program sona erdi.Çocuklara törenin ardından Türk bayrağı dağıtıldı.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur'an kurslarının açılışı törenle yapıldı.Müftülükten yapılan açıklamaya göre, Hacı...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan İlçe Müftülüğüne bağlı yaz Kur'an kurslarının açılışı törenle yapıldı.

Müftülükten yapılan açıklamaya göre, Hacı Aliye Tarman Cami'ndeki açılış töreni öğrencilerden Fatih Cihan'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Daha sonra kurs öğrencilerinin oluşturduğu ilahi grubu tarafından ilahiler okundu.

Açılışta konuşan Kocasinan İlçe Müftüsü Yahya Çankaya, geçen yıl 3 ayrı dönem içerisinde 18-20 bin çocuğun camileri doldurduğunu belirtti.

İl Müftüsü Şahin Güven de çocukların bir yandan Kur'an-ı Kerim okumayı öğrendiklerini diğer taraftan da dini değerlere ve İslami bilgilere sahip olduklarını aktardı.

Çocuklarını kurslara gönderen ailelere de teşekkür eden Güven, camilerin çocuklarla neşeli hale geldiğini kaydetti.

İl Müftüsü Güven'in duasıyla program sona erdi.

Çocuklara törenin ardından Türk bayrağı dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.