pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kocasinan Belediyesinin Gençlik Merkezi Çalışmaları

29.03.2018 - 16:03, Güncelleme: 29.03.2018 - 16:03
 

Kocasinan Belediyesinin Gençlik Merkezi Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, General Emir Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, General Emir Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, yakında açılışı gerçekleştirilecek olan General Emir Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek, iç tefrişat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.Açılacak tesis sayesinde üreten bireyler yetiştireceklerini belirten Çolakbayrakdar, şunları aktardı:"Gençlerimizin daha iyi ve daha güçlü bir altyapıyla yetişmeleri için hizmete sunduğumuz okulumuzda fikir üreten, ufku geniş nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Buradaki eğitimlerimizde model uçak ve insansız hava araçlarının nasıl yapılacağı ve simülasyon eğitimiyle de nasıl uçulacağı öğretiliyor. Bu tesisimize gelen çocuklarımız ayrıca özel olarak tasarlanan astronomi ve uzay bilimleri sınıfında gezegenler ve güneş sistemi hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi sahibi oluyorlar. İnşallah gençlerimiz, almış oldukları eğitimle, dijital dünyanın teknolojilerini üreten bireyler haline gelecek."Ziyarete, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç ve birim müdürlerinin katıldı.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, General Emir Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, General Emir Gençlik Merkezi'ni ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Çolakbayrakdar, yakında açılışı gerçekleştirilecek olan General Emir Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek, iç tefrişat çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Açılacak tesis sayesinde üreten bireyler yetiştireceklerini belirten Çolakbayrakdar, şunları aktardı:

"Gençlerimizin daha iyi ve daha güçlü bir altyapıyla yetişmeleri için hizmete sunduğumuz okulumuzda fikir üreten, ufku geniş nesillerin yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Buradaki eğitimlerimizde model uçak ve insansız hava araçlarının nasıl yapılacağı ve simülasyon eğitimiyle de nasıl uçulacağı öğretiliyor.

Bu tesisimize gelen çocuklarımız ayrıca özel olarak tasarlanan astronomi ve uzay bilimleri sınıfında gezegenler ve güneş sistemi hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi sahibi oluyorlar. İnşallah gençlerimiz, almış oldukları eğitimle, dijital dünyanın teknolojilerini üreten bireyler haline gelecek."

Ziyarete, AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Muammer Kılıç, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Kılıç ve birim müdürlerinin katıldı.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.