pendik escort bayan
ak

Kocasinan Belediyesinin Çalışmaları

27.10.2016 - 11:04, Güncelleme: 27.10.2016 - 11:04
 

Kocasinan Belediyesinin Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, cadde ve sokakları yenileme çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, cadde ve sokakları yenileme çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekanlar sunmak için sonbaharda da projelere hız verdi.Çolakbayrakdar, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde başlatılan yol, kaldırım ve yenileme çalışmalarını inceledi.İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın her bir mahallesinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.Fevzi Çakmak Mahallesi'nin, Kayseri'nin köklü mahallerinden biri olduğuna dikkati çeken Çolakbayrakdar, 'Yenileme çalışması kapsamda birçok cadde ve sokakta değişim ve dönüşüm devam ediyor. Bununla kalmayıp Fevzi Çakmak Mahallemizin bütün cadde ve sokakları hem kaldırım hem yol olarak yenilenecek. Mahallemiz Kayseri'ye ve Kocasinan'a yakışır bir hale gelecek." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, cadde ve sokakları yenileme çalışmalarını sürdürüyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, cadde ve sokakları yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın çehresini baştan aşağı değiştirerek, daha yaşanabilir mekanlar sunmak için sonbaharda da projelere hız verdi.

Çolakbayrakdar, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde başlatılan yol, kaldırım ve yenileme çalışmalarını inceledi.

İnceleme sonrası değerlendirmelerde bulunan Çolakbayrakdar, Kocasinan'ın her bir mahallesinde çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Fevzi Çakmak Mahallesi'nin, Kayseri'nin köklü mahallerinden biri olduğuna dikkati çeken Çolakbayrakdar, 'Yenileme çalışması kapsamda birçok cadde ve sokakta değişim ve dönüşüm devam ediyor. Bununla kalmayıp Fevzi Çakmak Mahallemizin bütün cadde ve sokakları hem kaldırım hem yol olarak yenilenecek. Mahallemiz Kayseri'ye ve Kocasinan'a yakışır bir hale gelecek." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.