pendik escort bayan
ak

Kocasinan Belediyesi Sporcuları Türkiye Şampiyonu Oldu

16.10.2017 - 17:33, Güncelleme: 16.10.2017 - 17:33
 

Kocasinan Belediyesi Sporcuları Türkiye Şampiyonu Oldu

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman, Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda tek ve...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman, Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda tek ve çift bayanlar kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bolu Karaçayır Spor Salonu'nda oynanan final maçlarında, tek bayanlarda Özge Yılmaz, çift bayanlarda ise Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman 2017-2018 sezonu Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonu oldu.Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için spora büyük önem verdiklerini ve başarılarından dolayı sporcuları tebrik ettiklerini kaydetti.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman, Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda tek ve...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman, Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda tek ve çift bayanlar kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Bolu Karaçayır Spor Salonu'nda oynanan final maçlarında, tek bayanlarda Özge Yılmaz, çift bayanlarda ise Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman 2017-2018 sezonu Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonu oldu.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı açıklamada, sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için spora büyük önem verdiklerini ve başarılarından dolayı sporcuları tebrik ettiklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.