pendik escort bayan
ak

Kocasinan Belediyesi Domates Fidesi Geleneğini Sürdürdü

10.05.2017 - 15:18, Güncelleme: 10.05.2017 - 15:18
 

Kocasinan Belediyesi Domates Fidesi Geleneğini Sürdürdü

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, sekizinci kez organik domates fidesi dağıttı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl da vatandaşların...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, sekizinci kez organik domates fidesi dağıttı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte toplam 450 bin organik domates fidesi ile 15 ton gübre dağıtıldı.Sağlıklı toplum, sağlıklı nesil ve sağlıklı yarınlar oluşturmak adına ve organik ürünlerin üretimine, tüketimine destek olmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Fidelerden alabilmek için bir biri ile yarışan vatandaşların çabası renkli görüntülere sebep oldu. Kocasinan Belediyesi hizmet binası önündeki Mimarsinan Parkı'nda düzenlenen domates fidesi dağıtımı etkinliğinde, 2 ayrı çadır kuruldu. Dağıtım için ayrılan 3 bin kutu domates fidesinin dağıtımı, bir saatte tamamlandı. Vatandaşlar, domates fidelerinin verimli ve bereketli olduğunu ifade ederek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, sekizinci kez organik domates fidesi dağıttı.Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl da vatandaşların...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, sekizinci kez organik domates fidesi dağıttı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl da vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte toplam 450 bin organik domates fidesi ile 15 ton gübre dağıtıldı.

Sağlıklı toplum, sağlıklı nesil ve sağlıklı yarınlar oluşturmak adına ve organik ürünlerin üretimine, tüketimine destek olmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluştu. Fidelerden alabilmek için bir biri ile yarışan vatandaşların çabası renkli görüntülere sebep oldu.

Kocasinan Belediyesi hizmet binası önündeki Mimarsinan Parkı'nda düzenlenen domates fidesi dağıtımı etkinliğinde, 2 ayrı çadır kuruldu. Dağıtım için ayrılan 3 bin kutu domates fidesinin dağıtımı, bir saatte tamamlandı.

Vatandaşlar, domates fidelerinin verimli ve bereketli olduğunu ifade ederek, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.