pendik escort bayan
ak

Kocasinan Belediyesi Çocukları Eğlendirdi

18.07.2018 - 15:38, Güncelleme: 18.07.2018 - 15:38
 

Kocasinan Belediyesi Çocukları Eğlendirdi

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, yaz tatilinde çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mimarsinan Mahallesi'nde...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, yaz tatilinde çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mimarsinan Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte çocuklar, sandalye kapmaca, halat çekme, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi eski sokak oyunlarını oynadı.Etkinliğe katılarak çocuklarla oyun oynayan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çocukların yaz tatilini keyifle geçirmeleri için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtti.Etkinliklerin her mahallede devam edeceğini aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:"Kocasinan Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatilinde keyifli dakikalar geçirmesi için mahalle mahalle geziyoruz. Ramazan ayında olduğu gibi her hafta değişik günlerde ve farklı mahallelerde Kocasinan Çocuk Kulübümüzle birlikte çocuklarımız için etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizi çok mutlu ediyor. Çocuklarla birlikte ailelerinin de sokak oyunlarına katılarak keyifli dakikalar geçirmeleri bizlere ayrı bir memnuniyet kattı. Çocuklarımız oyunlarda hem eğlenmenin, hem paylaşmanın, hem de yardımlaşmanın ne kadar önemli bir olgu olduğunu görüyor. Bizler onların daha huzurlu ve daha mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz güçlü bireylerdir. Bu etkinliklerimizi farklı mahallelerde devam ettireceğiz."Etkinlikte, çocuklara çeşitli hediyeler verilip pilav ikram edildi.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, yaz tatilinde çocuklara yönelik etkinlik düzenledi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mimarsinan Mahallesi'nde...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, yaz tatilinde çocuklara yönelik etkinlik düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Mimarsinan Mahallesi'nde düzenlenen etkinlikte çocuklar, sandalye kapmaca, halat çekme, yumurta taşıma ve çuval yarışı gibi eski sokak oyunlarını oynadı.

Etkinliğe katılarak çocuklarla oyun oynayan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çocukların yaz tatilini keyifle geçirmeleri için ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını belirtti.

Etkinliklerin her mahallede devam edeceğini aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Kocasinan Belediyesi olarak çocuklarımızın yaz tatilinde keyifli dakikalar geçirmesi için mahalle mahalle geziyoruz. Ramazan ayında olduğu gibi her hafta değişik günlerde ve farklı mahallelerde Kocasinan Çocuk Kulübümüzle birlikte çocuklarımız için etkinlikler düzenliyoruz. Çocuklarımızın yüzünün gülmesi bizi çok mutlu ediyor. Çocuklarla birlikte ailelerinin de sokak oyunlarına katılarak keyifli dakikalar geçirmeleri bizlere ayrı bir memnuniyet kattı. Çocuklarımız oyunlarda hem eğlenmenin, hem paylaşmanın, hem de yardımlaşmanın ne kadar önemli bir olgu olduğunu görüyor. Bizler onların daha huzurlu ve daha mutlu olmaları için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü çocuklarımız geleceğimizi emanet edeceğimiz güçlü bireylerdir. Bu etkinliklerimizi farklı mahallelerde devam ettireceğiz."


Etkinlikte, çocuklara çeşitli hediyeler verilip pilav ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.