pendik escort bayan
ak

Kocasinan Belediyesi Binasında Çıkan Yangın

17.01.2017 - 14:28, Güncelleme: 17.01.2017 - 14:28
 

Kocasinan Belediyesi Binasında Çıkan Yangın

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye hizmet binasında çıkan yangın ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Çolakbayrakdar,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye hizmet binasında çıkan yangın ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, dün akşam çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin anında müdahale ettiğini, yangında çatının bir kısmı dışında hasar oluşmadığını ifade etti.Yangın haberini alır almaz kendilerine destek olan başta il yöneticileri olmak üzere herkese teşekkür eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:"Dışarıdan bakıldığı zaman ciddi manada alevli bir yangın gibi görünse de can kaybı ve herhangi bir yaralanma olmayışı sevindirici. Kısa sürede söndürülen yangın, şükürler olsun ki hizmet binamız içerisine sirayet etmeden Büyükşehir Belediyemiz itfaiye ekipleri tarafından hızlıca kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın maddi hasar noktasında sadece çatının bir bölümüyle sınırlı kaldı. Bu noktada olaya hızlı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekiplerine ve kendi ekiplerime de teşekkür ediyorum. Biz bir araya gelerek tüm sorunları çözebilen bir milletiz. Mevlam bizi her türlü kazadan beladan korusun."
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye hizmet binasında çıkan yangın ile ilgili açıklamada bulundu. Başkan Çolakbayrakdar,...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye hizmet binasında çıkan yangın ile ilgili açıklamada bulundu.

Başkan Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, dün akşam çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin anında müdahale ettiğini, yangında çatının bir kısmı dışında hasar oluşmadığını ifade etti.

Yangın haberini alır almaz kendilerine destek olan başta il yöneticileri olmak üzere herkese teşekkür eden Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Dışarıdan bakıldığı zaman ciddi manada alevli bir yangın gibi görünse de can kaybı ve herhangi bir yaralanma olmayışı sevindirici. Kısa sürede söndürülen yangın, şükürler olsun ki hizmet binamız içerisine sirayet etmeden Büyükşehir Belediyemiz itfaiye ekipleri tarafından hızlıca kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın maddi hasar noktasında sadece çatının bir bölümüyle sınırlı kaldı. Bu noktada olaya hızlı bir şekilde müdahale eden itfaiye ekiplerine ve kendi ekiplerime de teşekkür ediyorum. Biz bir araya gelerek tüm sorunları çözebilen bir milletiz. Mevlam bizi her türlü kazadan beladan korusun."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.