pendik escort bayan
ak

Kobi'lere Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği

20.06.2018 - 13:13, Güncelleme: 20.06.2018 - 13:13
 

Kobi'lere Makine Teçhizat Kredi Faiz Desteği

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'deki KOBİ'lere makine teçhizat kredi faiz desteği verileceği bildirildi.KOSGEB Kırşehir İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'deki KOBİ'lere makine teçhizat kredi faiz desteği verileceği bildirildi.KOSGEB Kırşehir İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, KOSGEB veri tabanına kayıtlı, imalat sanayisinde faaliyet gösteren ve KOSGEB desteklerinden yasaklı olmayan işletmelerin, yerli ve yeni makine teçhizatı alımı için kredi faiz desteği kullanabileceği belirtildi. İşletmelerin kullanacağı kredi miktarının en fazla 300 bin lira olacağı ifade edilen açıklamada, faiz ve kar payı bedellerinin KOSGEB tarafından karşılanacağı dile getirildi.Açıklamada, başvuruların 1 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılabileceğine işaret edilerek, şunlar kaydedildi: "Krediler ilk 6 ayı ödemesiz, kalanının üçer ay eşit taksitler halinde 36 vadeli olarak uygulanacaktır. Programdan yararlanmak isteyen işletmeler KOSGEB'in resmi internet sitesinde, KOBİ/Girişimci menüsünden '2018 Yılı Mekine Teçhizat Kredi Faiz Desteği' bölümünden yapılabilecektir. Başvuru formu da aynı adres üzerinden doldurulabilmektedir."
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'deki KOBİ'lere makine teçhizat kredi faiz desteği verileceği bildirildi.KOSGEB Kırşehir İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada,...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'deki KOBİ'lere makine teçhizat kredi faiz desteği verileceği bildirildi.

KOSGEB Kırşehir İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, KOSGEB veri tabanına kayıtlı, imalat sanayisinde faaliyet gösteren ve KOSGEB desteklerinden yasaklı olmayan işletmelerin, yerli ve yeni makine teçhizatı alımı için kredi faiz desteği kullanabileceği belirtildi.

İşletmelerin kullanacağı kredi miktarının en fazla 300 bin lira olacağı ifade edilen açıklamada, faiz ve kar payı bedellerinin KOSGEB tarafından karşılanacağı dile getirildi.

Açıklamada, başvuruların 1 Ağustos 2018 tarihine kadar yapılabileceğine işaret edilerek, şunlar kaydedildi:

"Krediler ilk 6 ayı ödemesiz, kalanının üçer ay eşit taksitler halinde 36 vadeli olarak uygulanacaktır. Programdan yararlanmak isteyen işletmeler KOSGEB'in resmi internet sitesinde, KOBİ/Girişimci menüsünden '2018 Yılı Mekine Teçhizat Kredi Faiz Desteği' bölümünden yapılabilecektir. Başvuru formu da aynı adres üzerinden doldurulabilmektedir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.