pendik escort bayan
ak

Kmü'lü Öğrencilerden Çocuk Şenliği

30.05.2017 - 11:03, Güncelleme: 30.05.2017 - 11:03
 

Kmü'lü Öğrencilerden Çocuk Şenliği

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu üyeleri, Berendi köyünde...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu üyeleri, Berendi köyünde çocuk şenliği düzenledi.Şenlikle ilgili açıklama yapan Tekin, Berendi ilkokulunda eğitim gören çocuklara çeşitli fiziksel aktiviteler yaptırmanın yanı sıra eğlenmelerini de sağlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi."Bakışları duru, masum, hayata umutla ve mutlulukla bakabilen çocukları" sevindirmek istediklerini ifade eden Tekin, şunları söyledi:"Dostoyevski'nin söylediği gibi 'Çocuk dünyanın en büyük mutluluğudur.' Buradan hareketle gerçekleştirdiğimiz şenliğin amacına ulaştığını düşünüyorum. Emeği geçen kurum, kuruluş ve şahıslara, ayrıca öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum."
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu üyeleri, Berendi köyünde...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Beden Eğitimi ve Spor Araştırmaları Öğrenci Topluluğu üyeleri, Berendi köyünde çocuk şenliği düzenledi.

Şenlikle ilgili açıklama yapan Tekin, Berendi ilkokulunda eğitim gören çocuklara çeşitli fiziksel aktiviteler yaptırmanın yanı sıra eğlenmelerini de sağlamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi.

"Bakışları duru, masum, hayata umutla ve mutlulukla bakabilen çocukları" sevindirmek istediklerini ifade eden Tekin, şunları söyledi:

"Dostoyevski'nin söylediği gibi 'Çocuk dünyanın en büyük mutluluğudur.' Buradan hareketle gerçekleştirdiğimiz şenliğin amacına ulaştığını düşünüyorum. Emeği geçen kurum, kuruluş ve şahıslara, ayrıca öğrencilerimize yürekten teşekkür ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.