pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kmü'de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

25.09.2017 - 12:43, Güncelleme: 25.09.2017 - 12:43
 

Kmü'de Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) personeli tarafından sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi. Sağlık Kültür ve Spor...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) personeli tarafından sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Karaman Çamlık yürüyüş alanında düzenlenen etkinliğe çok sayıda üniversite personeli katıldı. Ekip, Çamlık'ta aileleriyle birlikte 5 kilometre yürüdü. Etkinlik hep birlikte yapılan piknikle sona erdi.Bu tarz etkinliklerin devam edeceği dile getirildi.
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) personeli tarafından sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi. Sağlık Kültür ve Spor...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) personeli tarafından sağlıklı yaşam yürüyüşü gerçekleştirildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından Karaman Çamlık yürüyüş alanında düzenlenen etkinliğe çok sayıda üniversite personeli katıldı. Ekip, Çamlık'ta aileleriyle birlikte 5 kilometre yürüdü. Etkinlik hep birlikte yapılan piknikle sona erdi.

Bu tarz etkinliklerin devam edeceği dile getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.