pendik escort bayan
ak

Kmü'de "Haçlı Seferleri Ve Kudüs" Konferansı

17.12.2018 - 09:58, Güncelleme: 17.12.2018 - 09:58
 

Kmü'de "Haçlı Seferleri Ve Kudüs" Konferansı

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kudüs Akademisi Öğrenci Topluluğu tarafından "Haçlı Seferleri, Kudüs ve Selahaddin Eyyubi" konulu...

KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kudüs Akademisi Öğrenci Topluluğu tarafından "Haçlı Seferleri, Kudüs ve Selahaddin Eyyubi" konulu konferans düzenlendi. Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ziya Polat, KMÜ konferans salonunda, Mescid-i Aksa'nın bütün Müslümanların kıblesi durumunda olduğunu belirtti.Mescid-i Aksa'nın aynı zamanda İsra ve Miraç olaylarının da merkezi olduğunu ifade eden Polat, şunları kaydetti:"Kudüs ise şuurun ve bilincin şehridir. Geçmişe bakarsak gerek Hristiyanların gerekse Yahudilerin Kudüs ile ilgili bağlantıları olduğunu görmekteyiz. Şu an halen Hristiyanların zihninde bir Kudüs tasavvuru oluşturuluyor ve aidiyet kurulmaya çalışılıyor. Haçlı seferleri yapılırken var olan zihniyet ve gerçekleştiren zulüm bugünkü zihniyet ve zulümle aynıdır. Değişen hiçbir şey yok."
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kudüs Akademisi Öğrenci Topluluğu tarafından "Haçlı Seferleri, Kudüs ve Selahaddin Eyyubi" konulu...
KARAMAN (AA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Kudüs Akademisi Öğrenci Topluluğu tarafından "Haçlı Seferleri, Kudüs ve Selahaddin Eyyubi" konulu konferans düzenlendi.

Mardin Artuklu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ziya Polat, KMÜ konferans salonunda, Mescid-i Aksa'nın bütün Müslümanların kıblesi durumunda olduğunu belirtti.

Mescid-i Aksa'nın aynı zamanda İsra ve Miraç olaylarının da merkezi olduğunu ifade eden Polat, şunları kaydetti:

"Kudüs ise şuurun ve bilincin şehridir. Geçmişe bakarsak gerek Hristiyanların gerekse Yahudilerin Kudüs ile ilgili bağlantıları olduğunu görmekteyiz. Şu an halen Hristiyanların zihninde bir Kudüs tasavvuru oluşturuluyor ve aidiyet kurulmaya çalışılıyor. Haçlı seferleri yapılırken var olan zihniyet ve gerçekleştiren zulüm bugünkü zihniyet ve zulümle aynıdır. Değişen hiçbir şey yok."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.