pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Klasik Otomobilciler Yaza Veda Etti

16.10.2016 - 13:48, Güncelleme: 16.10.2016 - 13:48
 

Klasik Otomobilciler Yaza Veda Etti

KAYSERİ (AA) - Klasik otomobil meraklıları, yaza veda etkinliğinde bir araya geldi.Talas Belediyesi ve Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği (EKOD) işbirliğiyle...

KAYSERİ (AA) - Klasik otomobil meraklıları, yaza veda etkinliğinde bir araya geldi.Talas Belediyesi ve Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği (EKOD) işbirliğiyle Paraşüt İniş Alanında düzenlenen yaza veda etkinliğine 10 kentten 120 klasik otomobil sahibi katıldı. Çoğunluğu 60 yaşını doldurmuş otomobiller, Talas'ta konvoy halinde gösteri yaptı. Vatandaşlar, klasik otomobillere büyük ilgi gösterdi. Etkinliğe katılanlara, belediye tarafından sucuk ekmek ve aşure ikramı yapıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve EKOD Başkanı Kemal Nakipoğlu da etkinlikte yer aldı.
KAYSERİ (AA) - Klasik otomobil meraklıları, yaza veda etkinliğinde bir araya geldi.Talas Belediyesi ve Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği (EKOD) işbirliğiyle...

KAYSERİ (AA) - Klasik otomobil meraklıları, yaza veda etkinliğinde bir araya geldi.

Talas Belediyesi ve Erciyes Klasik Otomobilciler Derneği (EKOD) işbirliğiyle Paraşüt İniş Alanında düzenlenen yaza veda etkinliğine 10 kentten 120 klasik otomobil sahibi katıldı.

Çoğunluğu 60 yaşını doldurmuş otomobiller, Talas'ta konvoy halinde gösteri yaptı. Vatandaşlar, klasik otomobillere büyük ilgi gösterdi.

Etkinliğe katılanlara, belediye tarafından sucuk ekmek ve aşure ikramı yapıldı.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve EKOD Başkanı Kemal Nakipoğlu da etkinlikte yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.