pendik escort bayan
ak

Kkü'nün Kariyer Günü Etkinlikleri

26.04.2019 - 10:33, Güncelleme: 26.04.2019 - 10:33
 

Kkü'nün Kariyer Günü Etkinlikleri

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) İnşaat Mühendisliği Topluluğu ile Girişim ve İnovasyon Topluluğu tarafından kariyer günü etkinliği...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) İnşaat Mühendisliği Topluluğu ile Girişim ve İnovasyon Topluluğu tarafından kariyer günü etkinliği düzenlendi.Mühendislik Fakültesi Şehit Aydın Çopur Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak yönetmen ve yazar Hasan Yıldız katıldı.Yıldız, öğrencilere rol model olarak kariyer hedefleri, medya etiği ve yaşama dair tecrübelerini anlatarak, son günlerde medyada sıklıkla yer alan çocuklara yönelik istismar konusuna değindi.Hem insanlığın hem dinimizin hem de çağdaşlığın en önemli ölçülerinden birinin çocukların korunup kollanması olduğuna dikkati çeken Yıldız, "Çocuklara yönelik yapılan her türlü sözlü ya da fiili saldırı kabul edilemez. Hatta lanetlenmesi gereken bir husustur. Bir çocuğun zarar görmüş bedeni ve ruhu önünde vicdanların susması mümkün değildir." diye konuştu.Konuşmanın ardından Yıldız ve öğrenciler, "O minicik bedenin atamadığı her çığlık, bizim çığlığımız" yazılı pankart açtı.Yıldız, etkinlik sonunda öğrenciler için kitabını imzaladı.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) İnşaat Mühendisliği Topluluğu ile Girişim ve İnovasyon Topluluğu tarafından kariyer günü etkinliği...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) İnşaat Mühendisliği Topluluğu ile Girişim ve İnovasyon Topluluğu tarafından kariyer günü etkinliği düzenlendi.

Mühendislik Fakültesi Şehit Aydın Çopur Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak yönetmen ve yazar Hasan Yıldız katıldı.

Yıldız, öğrencilere rol model olarak kariyer hedefleri, medya etiği ve yaşama dair tecrübelerini anlatarak, son günlerde medyada sıklıkla yer alan çocuklara yönelik istismar konusuna değindi.

Hem insanlığın hem dinimizin hem de çağdaşlığın en önemli ölçülerinden birinin çocukların korunup kollanması olduğuna dikkati çeken Yıldız, "Çocuklara yönelik yapılan her türlü sözlü ya da fiili saldırı kabul edilemez. Hatta lanetlenmesi gereken bir husustur. Bir çocuğun zarar görmüş bedeni ve ruhu önünde vicdanların susması mümkün değildir." diye konuştu.

Konuşmanın ardından Yıldız ve öğrenciler, "O minicik bedenin atamadığı her çığlık, bizim çığlığımız" yazılı pankart açtı.

Yıldız, etkinlik sonunda öğrenciler için kitabını imzaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.