pendik escort bayan
ak

Kktc'li İş Adamlarından Ato'ya Ziyaret

Spor 16.11.2018 - 11:23, Güncelleme: 16.11.2018 - 11:23
 

Kktc'li İş Adamlarından Ato'ya Ziyaret

ANKARA (AA) - Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz ve beraberindeki heyet, Ankara Ticaret Odasını (ATO) ziyaret etti.ATO'dan yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz ve beraberindeki heyet, Ankara Ticaret Odasını (ATO) ziyaret etti.ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Deniz ve beraberindeki heyetin odayı ziyaretinde ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, KKTC'nin kuruluşunun 35. yıl dönümü dolayısıyla pasta kesti.KKTC halkının her zaman yanında olduklarını belirten Baran, "KKTC'nin yaşadığı ekonomik sıkıntıları çok yakından biliyor ve takip ediyoruz. Bu sıkıntıların giderilmesi noktasında ATO olarak elimizden geleni yapacağız." ifadesini kullandı.Baran, KKTC'yi bütün ülkelerin tanımasını istediklerini vurgulayarak, mevcut durumun siyasetin yanı sıra ekonomik ilişkilerde Kıbrıs Türk halkına zorluk yaşattığını kaydetti.
ANKARA (AA) - Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz ve beraberindeki heyet, Ankara Ticaret Odasını (ATO) ziyaret etti.ATO'dan yapılan açıklamaya...

ANKARA (AA) - Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz ve beraberindeki heyet, Ankara Ticaret Odasını (ATO) ziyaret etti.

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, Deniz ve beraberindeki heyetin odayı ziyaretinde ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, KKTC'nin kuruluşunun 35. yıl dönümü dolayısıyla pasta kesti.

KKTC halkının her zaman yanında olduklarını belirten Baran, "KKTC'nin yaşadığı ekonomik sıkıntıları çok yakından biliyor ve takip ediyoruz. Bu sıkıntıların giderilmesi noktasında ATO olarak elimizden geleni yapacağız." ifadesini kullandı.

Baran, KKTC'yi bütün ülkelerin tanımasını istediklerini vurgulayarak, mevcut durumun siyasetin yanı sıra ekonomik ilişkilerde Kıbrıs Türk halkına zorluk yaşattığını kaydetti.



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.