pendik escort bayan
ak

Kktc Başbakanı Erhürman Ankara'da

14.02.2019 - 16:33, Güncelleme: 14.02.2019 - 16:33
 

Kktc Başbakanı Erhürman Ankara'da

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Tufan Erhürman ile görüştü

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Tufan Erhürman ile bir araya geldi.Oktay, Erhürman'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girişte karşıladı. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme, 1 saat 45 dakika sürdü.Görüşmede, Türkiye ve KKTC'nin her alandaki ilişkileri ele alındı, Türkiye'nin her zaman Kıbrıs Türk halkının yanında yer almaya devam edeceği vurgulandı.
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Tufan Erhürman ile görüştü

ANKARA (AA) - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Tufan Erhürman ile bir araya geldi.

Oktay, Erhürman'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne girişte karşıladı. Basına kapalı gerçekleştirilen görüşme, 1 saat 45 dakika sürdü.

Görüşmede, Türkiye ve KKTC'nin her alandaki ilişkileri ele alındı, Türkiye'nin her zaman Kıbrıs Türk halkının yanında yer almaya devam edeceği vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.