pendik escort bayan
ak

Kızılırmak'a Yeni Köprü

18.08.2018 - 13:38, Güncelleme: 18.08.2018 - 13:38
 

Kızılırmak'a Yeni Köprü

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Kızılırmak Nehri üzerine yeni köprü inşaatı başlatıldı.Kızılırmak taşkın...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Kızılırmak Nehri üzerine yeni köprü inşaatı başlatıldı.Kızılırmak taşkın koruma inşaat işleri kapsamında, Kızılırmak Nehri üzerine araç ve yaya trafiğine açık betonarme köprü inşa ediliyor.Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, yaptığı açıklamada, geçen yıl DSİ tarafından Kızılırmak nehrinin ilçe merkezinden geçen kısmında bin 950 metre çift taraflı betonarme duvar inşaatına başlandığını belirterek, "Bu yıl da araç ve yaya trafiğinin sağlanacağı bir betonarme köprünün inşaatına başlandı. 4 de sadece yaya trafiği için köprü inşa edilecek." dedi.Pala, taşkın koruma duvarları ve köprülerin inşa edilmesinden sonra da çift taraflı ırmak sahili boyunca 2 bin 210 metre yol yapımı işinin gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Kızılırmak Nehri üzerine yeni köprü inşaatı başlatıldı.Kızılırmak taşkın...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde Devlet Su İşleri (DSİ) tarafından Kızılırmak Nehri üzerine yeni köprü inşaatı başlatıldı.

Kızılırmak taşkın koruma inşaat işleri kapsamında, Kızılırmak Nehri üzerine araç ve yaya trafiğine açık betonarme köprü inşa ediliyor.

Belediye Başkanı Sayıt Ahmet Pala, yaptığı açıklamada, geçen yıl DSİ tarafından Kızılırmak nehrinin ilçe merkezinden geçen kısmında bin 950 metre çift taraflı betonarme duvar inşaatına başlandığını belirterek, "Bu yıl da araç ve yaya trafiğinin sağlanacağı bir betonarme köprünün inşaatına başlandı. 4 de sadece yaya trafiği için köprü inşa edilecek." dedi.

Pala, taşkın koruma duvarları ve köprülerin inşa edilmesinden sonra da çift taraflı ırmak sahili boyunca 2 bin 210 metre yol yapımı işinin gerçekleştirileceğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.