pendik escort bayan
ak

Kızılırmak kısmen buz tuttu

03.12.2016 - 15:31, Güncelleme: 03.12.2016 - 15:31
 

Kızılırmak kısmen buz tuttu

SİVAS'ta hava sıcaklığının sabah saatlerinde sıfırın altında 8 derece kadar düşmesi nedeniyle Kızılırmak'ın bazı kısımları buz tuttu.

SİVAS, (DHA)SİVAS'ta hava sıcaklığının sabah saatlerinde sıfırın altında 8 derece kadar düşmesi nedeniyle Kızılırmak'ın bazı kısımları buz tuttu. Sivas'ta üç gündür aralıklarla devam eden kar yağışının ardından soğuk hava, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığı sabah saatlerinde sıfırın altında 8 derece olarak ölçüldü. Soğuk havanın etkisiyle Türkiye'nin en uzun nehri olan ve Sivas'tan doğup Karadeniz'e dökülen Kızılırmak'ın kent içerisinden geçen bazı kısımları buz tuttu. Özellikle akıntının az olduğu bölümlerin tamamen buz tuttuğu görüldü. Kardeşler Mahallesi'ndeki tarihi Eğri Köprü'nün üst bölümünde ırmağın tamamen buzla kaplandığı görüldü.
SİVAS'ta hava sıcaklığının sabah saatlerinde sıfırın altında 8 derece kadar düşmesi nedeniyle Kızılırmak'ın bazı kısımları buz tuttu.

SİVAS, (DHA)SİVAS'ta hava sıcaklığının sabah saatlerinde sıfırın altında 8 derece kadar düşmesi nedeniyle Kızılırmak'ın bazı kısımları buz tuttu.

Sivas'ta üç gündür aralıklarla devam eden kar yağışının ardından soğuk hava, kentte hayatı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığı sabah saatlerinde sıfırın altında 8 derece olarak ölçüldü. Soğuk havanın etkisiyle Türkiye'nin en uzun nehri olan ve Sivas'tan doğup Karadeniz'e dökülen Kızılırmak'ın kent içerisinden geçen bazı kısımları buz tuttu. Özellikle akıntının az olduğu bölümlerin tamamen buz tuttuğu görüldü. Kardeşler Mahallesi'ndeki tarihi Eğri Köprü'nün üst bölümünde ırmağın tamamen buzla kaplandığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.