pendik escort bayan
ak

Kızılırmak İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı Açıldı

18.01.2017 - 13:03, Güncelleme: 18.01.2017 - 13:03
 

Kızılırmak İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı Açıldı

SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın’ın desteği ile düzenlenen Kızılırmak İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi....

SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın’ın desteği ile düzenlenen Kızılırmak İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi. Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, açılış kurdelesini kesti. Aydın ve Altınsoy özel eğitim sınıfında eğitim gören öğrencilerle vakit geçirdi.Altınsoy, Belediye Başkanı Aydın'ın sınıfın eksikliklerinin giderilmesi ve zemin döşemesi için okula yardımcı olduğunu belirtti.Aydın da çocukların ülkenin geleceği olduğunu aktararak, "Onları ne kadar mutlu edebilirsek bizler de o düzeyde mutlu oluruz. Sizlerin özverili çalışmaları neticesinde inanıyorum ki bu çocuklarımız hayata daha pozitif bakacaklar. Kendi özgüvenleri gelişecek ve en azından engelli bireyler olarak belirli ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma kavuşmaları hem ailelerimiz hem de toplumumuz için son derece önemli. Biz de bir nebze olsun, bu anlamda bir katkı sunmaya çalıştık." açıklamasında bulundu.Açılışa, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan ve şube müdürü Fahrettin Bülbül katıldı.
SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın’ın desteği ile düzenlenen Kızılırmak İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi....

SİVAS (AA) - Belediye Başkanı Sami Aydın’ın desteği ile düzenlenen Kızılırmak İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Sivas Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın ve Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, açılış kurdelesini kesti. Aydın ve Altınsoy özel eğitim sınıfında eğitim gören öğrencilerle vakit geçirdi.

Altınsoy, Belediye Başkanı Aydın'ın sınıfın eksikliklerinin giderilmesi ve zemin döşemesi için okula yardımcı olduğunu belirtti.

Aydın da çocukların ülkenin geleceği olduğunu aktararak, "Onları ne kadar mutlu edebilirsek bizler de o düzeyde mutlu oluruz. Sizlerin özverili çalışmaları neticesinde inanıyorum ki bu çocuklarımız hayata daha pozitif bakacaklar. Kendi özgüvenleri gelişecek ve en azından engelli bireyler olarak belirli ihtiyaçlarını karşılayacak donanıma kavuşmaları hem ailelerimiz hem de toplumumuz için son derece önemli. Biz de bir nebze olsun, bu anlamda bir katkı sunmaya çalıştık." açıklamasında bulundu.

Açılışa, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özaydın, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Harun Tan ve şube müdürü Fahrettin Bülbül katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.