pendik escort bayan
ak

Kızıldağ Eteklerinde 4 Kilogramlık Mantar Bulundu

23.05.2017 - 19:08, Güncelleme: 23.05.2017 - 19:08
 

Kızıldağ Eteklerinde 4 Kilogramlık Mantar Bulundu

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesindeki Kızıldağ eteklerinde 4 kilo 140 gram büyüklüğünde mantar bulundu. Suşehri ilçesi Erence köyünde yaşayan...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesindeki Kızıldağ eteklerinde 4 kilo 140 gram büyüklüğünde mantar bulundu. Suşehri ilçesi Erence köyünde yaşayan Feramiz Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir arkadaşının Kızıldağ eteklerindeki alanda "Fosfulak" olarak bilinen 4 kilo 140 gram büyüklüğünde mantar bularak, kendisine verdiğini belirtti. İlçeye getirdiği mantarı gören vatandaşların şaşkınlık yaşadığını anlatan Doğan, "Fosfulak" mantarının çok lezzetli olduğunu ifade etti. Doğan, "Bu mantardan çok topladım fakat bu kiloda ilk defa görüyorum." dedi.
SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesindeki Kızıldağ eteklerinde 4 kilo 140 gram büyüklüğünde mantar bulundu. Suşehri ilçesi Erence köyünde yaşayan...

SİVAS (AA) - Sivas’ın Suşehri ilçesindeki Kızıldağ eteklerinde 4 kilo 140 gram büyüklüğünde mantar bulundu.

Suşehri ilçesi Erence köyünde yaşayan Feramiz Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir arkadaşının Kızıldağ eteklerindeki alanda "Fosfulak" olarak bilinen 4 kilo 140 gram büyüklüğünde mantar bularak, kendisine verdiğini belirtti.

İlçeye getirdiği mantarı gören vatandaşların şaşkınlık yaşadığını anlatan Doğan, "Fosfulak" mantarının çok lezzetli olduğunu ifade etti.

Doğan, "Bu mantardan çok topladım fakat bu kiloda ilk defa görüyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.