pendik escort bayan
ak

Kızılcıhamam'da Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

19.04.2018 - 10:03, Güncelleme: 19.04.2018 - 10:03
 

Kızılcıhamam'da Zeytin Dalı Harekatı'na Destek

ANKARA (AA)- Kızılcıhamam'da, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için toplanan nakdi yardımlar ile bir arazi aracının İskenderun General Şükrü Kanatlı...

ANKARA (AA)- Kızılcıhamam'da, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için toplanan nakdi yardımlar ile bir arazi aracının İskenderun General Şükrü Kanatlı Kışlası'ndaki yetkililere teslim edildiği bildirildi.İlçe Belediye Başkanı Muhittin Güney, yaptığı yazılı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla kaymakamlık, belediye ve müftülüğün organizesinde 16 Şubat'ta yardım kampanyası düzenlendiğini belirtti.Kampanyanın yaklaşık bir ay sürdüğünü ifade eden Güney, şunları kaydetti:"Kızılcahamam'da başlattığımız yardım kampanyası sonucunda almış olduğumuz, arazi koşullarına uygun ve askeriyemizin ihtiyacı olan araç ile bir miktar nakdi yardım İskenderun General Şükrü Kanatlı Kışlası'ndaki yetkililere teslim edildi. Kampanyaya başladığı günden itibaren büyük ilgi gösteren Kızılcahamamlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim."
ANKARA (AA)- Kızılcıhamam'da, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için toplanan nakdi yardımlar ile bir arazi aracının İskenderun General Şükrü Kanatlı...

ANKARA (AA)- Kızılcıhamam'da, Zeytin Dalı Harekatı'na destek için toplanan nakdi yardımlar ile bir arazi aracının İskenderun General Şükrü Kanatlı Kışlası'ndaki yetkililere teslim edildiği bildirildi.

İlçe Belediye Başkanı Muhittin Güney, yaptığı yazılı açıklamada, Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla kaymakamlık, belediye ve müftülüğün organizesinde 16 Şubat'ta yardım kampanyası düzenlendiğini belirtti.

Kampanyanın yaklaşık bir ay sürdüğünü ifade eden Güney, şunları kaydetti:

"Kızılcahamam'da başlattığımız yardım kampanyası sonucunda almış olduğumuz, arazi koşullarına uygun ve askeriyemizin ihtiyacı olan araç ile bir miktar nakdi yardım İskenderun General Şükrü Kanatlı Kışlası'ndaki yetkililere teslim edildi. Kampanyaya başladığı günden itibaren büyük ilgi gösteren Kızılcahamamlı vatandaşlarımıza teşekkür ederim."


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.