pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kızılcahamam'da Zabıta Denetimi

24.06.2019 - 12:38, Güncelleme: 24.06.2019 - 12:38
 

Kızılcahamam'da Zabıta Denetimi

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi zabıta ekiplerince kaldırım ve yol işgaline ilişkin denetim yapıldı.Zabıta Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi zabıta ekiplerince kaldırım ve yol işgaline ilişkin denetim yapıldı.Zabıta Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde ilçe merkezinde gerçekleştirdikleri denetimde esnafa kaldırım ve yol işgaline yönelik uyarıda bulundu.Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, yaptığı açıklamada, kaldırım ve yol işgaline yönelik yoğun şikayet aldıklarını belirterek, alışveriş yapan vatandaşların kaldırımları kullanması gerekirken, işgal yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kaldığını belirtti.Acar, vatandaşların bu nedenle sıkıntı yaşadığını hem de hayatlarının tehlikeye düştüğünü dile getirerek, bu konuda gerekli uyarıları yaptıklarını, esnaftan kaldırım işgali yapmayarak kendilerine yardımcı olmalarını istediklerini kaydetti.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi zabıta ekiplerince kaldırım ve yol işgaline ilişkin denetim yapıldı.Zabıta Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam Belediyesi zabıta ekiplerince kaldırım ve yol işgaline ilişkin denetim yapıldı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde ilçe merkezinde gerçekleştirdikleri denetimde esnafa kaldırım ve yol işgaline yönelik uyarıda bulundu.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, yaptığı açıklamada, kaldırım ve yol işgaline yönelik yoğun şikayet aldıklarını belirterek, alışveriş yapan vatandaşların kaldırımları kullanması gerekirken, işgal yüzünden yol ortasında yürümek zorunda kaldığını belirtti.

Acar, vatandaşların bu nedenle sıkıntı yaşadığını hem de hayatlarının tehlikeye düştüğünü dile getirerek, bu konuda gerekli uyarıları yaptıklarını, esnaftan kaldırım işgali yapmayarak kendilerine yardımcı olmalarını istediklerini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.