pendik escort bayan
ak

Kızılcahamam'da Temizlik Çalışmaları

11.06.2019 - 12:23, Güncelleme: 11.06.2019 - 12:23
 

Kızılcahamam'da Temizlik Çalışmaları

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde belediye koordinesindeki ekip cami, köy konağı ve gasilhane gibi mekanlarda temizlik yapıyor.Kızılcahamam...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde belediye koordinesindeki ekip cami, köy konağı ve gasilhane gibi mekanlarda temizlik yapıyor.Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın talimatıyla Kızılcahamam Belediyesi AK Masa Birimi koordinesinde, ilçeye bağlı 109 mahallede temizlik çalışması yapılması amacıyla "Mahallede Temizlik Var" projesi kapsamında bir süre önce 7'si kadın 8 kişilik ekip oluşturuldu.Bu ekip her gün bir mahalleye giderek cami, köy konağı, gasilhane, köylerin kullandığı umumi yerler, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin evlerini temizliyor.Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:"Temizlik ekibi çalışmalarına devam ediyor. Bu güzel çalışma ile ilçe merkezi ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak, onlardan gelen olumlu tepkileri alarak hizmet edebilmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor."
ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde belediye koordinesindeki ekip cami, köy konağı ve gasilhane gibi mekanlarda temizlik yapıyor.Kızılcahamam...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde belediye koordinesindeki ekip cami, köy konağı ve gasilhane gibi mekanlarda temizlik yapıyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar’ın talimatıyla Kızılcahamam Belediyesi AK Masa Birimi koordinesinde, ilçeye bağlı 109 mahallede temizlik çalışması yapılması amacıyla "Mahallede Temizlik Var" projesi kapsamında bir süre önce 7'si kadın 8 kişilik ekip oluşturuldu.

Bu ekip her gün bir mahalleye giderek cami, köy konağı, gasilhane, köylerin kullandığı umumi yerler, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin evlerini temizliyor.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Temizlik ekibi çalışmalarına devam ediyor. Bu güzel çalışma ile ilçe merkezi ve mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak, onlardan gelen olumlu tepkileri alarak hizmet edebilmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.