pendik escort bayan
ak

Kızılcahamam'da Selden Etkilenen Evler Temizleniyor

21.06.2019 - 16:13, Güncelleme: 21.06.2019 - 16:13
 

Kızılcahamam'da Selden Etkilenen Evler Temizleniyor

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da önceki gün selden etkilenen binalarda, belediye ekiplerinin de desteği ile temizlik çalışması başlatıldı.Seyhamamı ve...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da önceki gün selden etkilenen binalarda, belediye ekiplerinin de desteği ile temizlik çalışması başlatıldı.Seyhamamı ve Yukarı Kise mahallelerinde yaşayan bazı vatandaşların ev ve iş yerlerini önceki gün etkili olan sağanak ve selde su bastı. Sağanak ve sel nedeniyle binalarında hasar oluşan vatandaşlar için Kızılcahamam Belediyesi harekette geçti.Selin ardından çalışmalara başlayan Kızılcahamam Belediyesi ekipleri, bayan görevlilerin de desteğinde su basan evlerde temizlik çalışmasına yürütüyor.Çalışmaları yerinde inceleyen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ani bastıran yağışın sele dönüşerek çevrede büyük etki oluşturduğunu söyledi.Acar, ekiplerin selden zarar gören evleri temizleyerek gerekli düzenlemeleri yapmaya başladığını söyleyerek, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.
ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da önceki gün selden etkilenen binalarda, belediye ekiplerinin de desteği ile temizlik çalışması başlatıldı.Seyhamamı ve...

ANKARA (AA) - Kızılcahamam'da önceki gün selden etkilenen binalarda, belediye ekiplerinin de desteği ile temizlik çalışması başlatıldı.

Seyhamamı ve Yukarı Kise mahallelerinde yaşayan bazı vatandaşların ev ve iş yerlerini önceki gün etkili olan sağanak ve selde su bastı.

Sağanak ve sel nedeniyle binalarında hasar oluşan vatandaşlar için Kızılcahamam Belediyesi harekette geçti.

Selin ardından çalışmalara başlayan Kızılcahamam Belediyesi ekipleri, bayan görevlilerin de desteğinde su basan evlerde temizlik çalışmasına yürütüyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, ani bastıran yağışın sele dönüşerek çevrede büyük etki oluşturduğunu söyledi.

Acar, ekiplerin selden zarar gören evleri temizleyerek gerekli düzenlemeleri yapmaya başladığını söyleyerek, tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.